Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#733460 Ibiza Előzmény: #733455

ebből látom mennyire szerencsés vagyok.. olyan emberek a barátaim olyan emberek a kollégáim.. akik elsősorban emberek.. akik tisztán látnak..látják a komcsilib áskálódását.a hazaárulását..a cionista erők szerveződését.. a fidesz baromságait.. de az eredményet is..

Ok belátom egy pókemberes jelmezben ottholról a neten hősködő..nőt csak képeken látó..nemtelen kispöcsök..akik esetleg egy kistelepülésen élnek..messzebb kerülnek az élettől.. nincs rálátásuk az életre.

A sas többet lát mint egy kis mezei egér :))

#733458 Ibiza Előzmény: #733455

de az a döbbenet ő napi 24 órában nyafog..sokszor már hajnalban... és azt írja mások teszik... most tényleg ennyi eszük van ezeknek?...(félek erről van szó)vagy ennyire hüjének néziket az embereket.. vagy olyan pofátlanok mint ahogy a libsibaltól elvárható.. mert ezek nem jobbikosok.. pedig ezt állítják..nemzeti kérdésben soha nem háborognak..trianonról sem emlékeztek meg...

pofátlanok mint a libsibal ahogy szokott..genetikai.. mszp-s mondja komolyan a pofádba zorbán gyűlöletkampányt folytat..miközben folyamatosan gyűlöletet szít..megosztásra törexik..rombolás taknyolás a létformájuk.

#733455 prospero Előzmény: #733446

Hát persze:-)!

Mondja ezt az aki folyamatosan Jobbikos kormányellenes propagandát nyomat nem 19 órán át. Mesélj már. Hogy műxik ez a bérkommentelés, Neked biztos több tapasztalatod van. Bár reakciódból az gondolom, hogy egy Jobbik által vezetett országban mindenki bérkommentelő lesz, akinek más a véleménye mint a Tiéd. És sajnos ez nem fog bérkommentelés vádjánál megállni, de ezt a Jobbikosok vagy akarják, hogy így legyen, vagy agyilag képtelenek felfogni.

sok a nyomi..valamennyir…

#733453 Ibiza

sok a nyomi..valamennyire megértem őket mert iszonyat információt kellene feldolgozniuk.. egyszerűbb nyomni a baromságot..hazaszaladni a csúnya és rossz világ elöl..belebújni a pókemberes jelmezbe....és keményen nyomni a virtuális térben a neten a kis vacak nyafogásaikat..

ők a lúzerek..elmegy mellettük a világ.. a virtuális kis szemétdombjukon kukorékolgatnak.. a még lúzerebbek között supejmenek lehetnek.. de muszáj nekik néha kimenni a fényre az igazi emberek közé..ott szembesülnek a valósággal..a valóságban csak a valódi tudás..az alkalmazott tudás számít.. a többi az mese.. ez fáj nekik..persze mindenért mások a hibásak...ők mindent megtettek..de azok ott..azok miatt nem lehet..és kifejezetten rá utaznak.

:) csak jut eszembe.. zöldséges..anno kapott engedélyt egy foghíjra a túzcsaphoz egy ponyvasátor alatt árulhasson.. ilyen-olyan sátrat rakott..egyszer csak pozdorja lemezből csinált viskót..stb stb.. már évekig szóltak neki bontsa le mert kiemelt tűzvédelmi övezethez kellenek a csapok.. nem..nem nem.. egyszer csak keményen lebontatták.. ma visszaállt a rend..megint ponyvasátor alatt árul..de mindenkinek elmondja..a zorbán személyesen bontatta le...mert írígy rá..

#733441 Ibiza Előzmény: #733428

"..identitás zavarban szenvedsz"...erre volt a válasz..teee.TEEEE-TEEEEEEEEE

#733430 Ibiza Előzmény: #733428

ja..mindig más a hibás..fóleg a zorbán...hát amiket motyogtál a múltkoriban a vállalkozásról..nem hinném avezetésben lettél volna..ha igen az a vállalkozást minősti.

#733429 Boby. Előzmény: #733424

" beszélsz össze- vissza ahogy szoktál..egyszer

túlzott magabiztosságom.nagy arcom

van..másszor észt osztok.. m"

Ez ugyanaz a kettő.

" ..vállalkozásod is

összedőlt.. önálló gondolatod nem sok..nem

tudom miért gondolod te kint sikeres leszel..."

Társas vállalkozásról hallottál már?!Én kint vagyok a vállalkozást meg otthon viszi egy társ.Amúgy eddig 21 évet élt,ha most bezárjuk az csak ezt a kormányt minősíti,nem engem.

#733428 Boby. Előzmény: #733424

" beszélsz össze- vissza ahogy szoktál..egyszer

túlzott magabiztosságom.nagy arcom

van..másszor észt osztok.. m"

Ez ugyanaz a kettő.

" ..vállalkozásod is

összedőlt.. önálló gondolatod nem sok..nem

tudom miért gondolod te kint sikeres leszel..."

Társas vállalkozásról hallottál már?!Én kint vagyok a vállalkozást meg otthon viszi egy társ.Amúgy eddig 21 évet élt,ha most bezárjuk az csak ezt a kormányt minősíti,nem engem.

#733425 Ibiza Előzmény: #733417

az életszerűtlen állásfoglalások lófingot sem érnek..

amúgy késelni sem illik a villamoson..és sehol egy emberjogi aktivista..aki mint tudjuk nem azért emberjogiskodik..

mellesleg a szólásszabadság az egyik legerősebb szabadságjog... a gyűlöletkeltésre gondolhatnál... a gyalázkodó az elég buta és nem jogi megfogalmazás ha jól érzem.

#733424 Ibiza Előzmény: #733414

beszélsz össze- vissza ahogy szoktál..egyszer túlzott magabiztosságom.nagy arcom van..másszor észt osztok.. most jön a másik baromságod..gondolom valami kiskegyedet olvastál amibe a kajádat csomagolták...oszt abban láttad.

eszednek kellene lenni ahhoz felismerj dolgokat.. eddig még ez nem tünt fel..vállalkozásod is összedőlt.. önálló gondolatod nem sok..nem tudom miért gondolod te kint sikeres leszel... ha tényleg kint vagy akkor valaki hátán felmásztál..

Amúgy sztem hazudsz..ha valakit jó dolgok érnek..ha kiutazik külföldre furcsán távolról lát dolgokat..másképp néz vissza.. tele van új impulzusokkal..de te mesüge maradtál.

#733417 Boby. Előzmény: #733341

" Jogerős ítéletben mondta ki kedden a strasbourgi

Emberi Jogok Európai Bíróságának fellebbviteli

fóruma, az úgynevezett Nagykamara, hogy egy

kereskedelmi céllal működő hírportál felelőssé

tehető az oldalon megjelenő gyalázkodó

kommentek miatt."

Tudom,hogy téged ez sem érint,nem szoktál ilyet tenni - bár nem tudom ebben az esetben a "sok barom" mit is jelent -,de azért olvasd el,hátha mégis!

#733414 Boby. Előzmény: #733341

Te kb. olyan identitás zavarban szenvedsz,mint a törpe pêldaképed.Mindketten azt hiszitek,ha nem lennétek összedőlne a világ,pedig csak szebb napok köszöntenének ránk.Nyugodtan nézd meg hányan írnak ebbe a fórumba!Azt nem mondom,hogy gondolkozz el a tapasztaltakon,mert úgysem tudnál helyes következtetést levonni,de én elmondom neked,az hogy ilyen alacsony a látogatottság az nagyban a te munkád gyümölcse is.

#733412 Boby. Előzmény: #733339

Mondtam,kinnt vagyok,csak érdekel ez a szembef*ngom oszt szétütöm koncepció.

" marad a butaság igaz? a virtuális élet..ahol Boby

Juing szeretnél lenni.."

Ha ezt nem te írtad volna,talán jól is hangzott volna...,de tőled?!