Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#733382 KawaBazsy Előzmény: #733362

Vs paprikaspray által? Télleg ne bonyolítsuk. Mindenki tartsa a véleményét, én nem akarlak meggyőzni.

#733363 Ibiza Előzmény: #733348

de és most még rá egy lapát..pozitív dolgot már semmit...vagy tudásmegosztást..egy lóf@szt...

#733362 Ibiza Előzmény: #733347

hagyjuk... csak belebonyolódsz.. megnézném az elmúlt 100évben hány ember halt meg beledobott kés által.

#733347 KawaBazsy Előzmény: #733338

Én is paprikáról beszélek, a könnygáz szart sem ér.

Az fel sem merült benned, h esetleg azt a kést bele is dobom bármibe.. Amúgy meg továbbra is az a véleményem, h nem egy kaliber a kettő, a kés javára. De ezen nem veszünk össze.

tényleg döbbenet ez a so…

#733341 Ibiza

tényleg döbbenet ez a sok barom..

A f@szom írjon ezeknek bármit...majd trollkodom..

#733340 Ibiza Előzmény: #733322

én ettem párszor a rokonoknál, nagyon jó a levese.. a husa elég randa..valami kékesre emléxem.

#733339 Ibiza Előzmény: #733319

arról volt szó lepattansz az országból..nem jött össze okostojás?

marad a butaság igaz? a virtuális élet..ahol Boby Juing szeretnél lenni..

#733338 Ibiza Előzmény: #733309

csak én nem gázspray-t írtam hanem paprikát..ha meg gázálarcban vagy..ami elég életszerű..akkor minek kipróbálni..

a láb hosszabb mint kézben a kés.. a vipera is hatásos a kés ellen..

egy késelés sem úgy történik egyszer csak váratlanul megszúrnak..

de nem érdekel a baromság mert csak a f@szkodás megy..kb 3mp alatt találnál valamit..

https://www.youtube.com/watch?v=YwiYR9WzSPY

#733325 Boby. Előzmény: #733322

" csakis a gyöngytyúk kapcsán,van-volt

haszna,régen tanyán kiültek a fára fel,és jelezték

a rókát."

Ha ez Ibizára is igaz,akkor a kipások tényleg itt járnak a kertek alatt.

#733322 Sumér harcos Előzmény: #733245

Most Ibiza forumtársunktól,tőled és a vitától függetlenül:)

csakis a gyöngytyúk kapcsán,van-volt haszna,régen tanyán kiültek a fára fel,és jelezték a rókát.

megfogni sem lehet őket igazán.

esetleg ha éjszaka voltak kegyesek beülni a tyúkolba,ajtó becsuk.

de a páva is ilyen-mindent jelez-de az még durvább ugye a repkedésével,a hangja is durva,felül a háztetőre,kéményre is.értékük 80ezer és fel....

van egy ismerősöm pávákat tenyészt,90darab van neki,kiállitásokra jár,világverő győztes példányai vannak.

a multkor betörtek hozzá,semmit nem vittek csak egy tucat pávát,vmennyi idő multán előkerültek az ország másik végén.

#733321 Boby. Előzmény: #733251

Még kinnt vagyok makityúk,de látom lecsapsz a nickemre,mint gyöngytyúk a t@konyra!

#733320 Boby. Előzmény: #733295

A fórum gyönygytyúkjának elég öreg már a húsa,nem jó ez má levesbe sem.:)

#733309 KawaBazsy Előzmény: #733306

Nem beszélek mellé, egészen konkrétan beszélek a gázspray-ről. Az is tény, hogy kipróbáltam, ahogy írtam. Továbbra is az a véleményem, h ez az eszköz alkalmas önvédelemre megfelelő körülmények esetén, amíg a kés sokkal veszélyesebb. De ha gondolod, s feldobsz vmi komolyabb tétet, én bevállalom, h kipróbáljuk. Nálad spray, nálam műanyag kés, ha meg tudlak bökni vele, győztem.. :-)