Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#733289 Láma Előzmény: #733242

Az emberiséggel egyidős, "nagy ego" nevű ősi pajzsa van. Semmivel nem tudod megsérteni, még késsel sem. :)

#733251 Ibiza Előzmény: #733246

mi van füles hazakullogtál? mutass egy pozitív cikket ami saját kútfő.. nincs..trollkodás az életed..ez szánalmas.

#733246 Boby. Előzmény: #733243

Amúgy meg nem vêletlen a mondás,hogy amelyik kutya ugat az nem harap.Ibizára még az is illik,hogy olyan mint a gyöngytyúk,hangja van de haszna nincs.

#733245 Boby. Előzmény: #733243

Amúgy meg nem vêletlen a mondás,hogy amelyik kutya ugat az nem harap.Ibizára még az is illik,hogy olyan mint a gyöngytyúk,hangja van de haszna nincs.

#733244 Boby. Előzmény: #733243

" Vagy 100-as bicepsze van.:)"

Azt ugye mindenki ismeri,hogy kis ember nagy bottal jár?!:)Végülis ennek semmi szerepe,de én láttam tényleg kis embereket,hogy vernek el nagy, böszméket....és én nem holmi bemutatóról beszélek.

#733243 banyaiz Előzmény: #733242

Lehet, hogy kalasnikovval megy bevásárolni, nem tudhatod. Vagy 100-as bicepsze van.:)

Erről a késpárbajról Paul Newman film jut eszembe beszéljük meg a szabályokat.... az nagyon nagy.

#733242 Boby. Előzmény: #733238

" Össze kell titeket ereszteni, eldöntitek ki a

keményebb. :)"

Én nem állítottam,hogy kemény vagyok.Ibiza írta,hogy egy késesnek vele szemben nincs esélye.Még most is röhögök ezen a m@rhán!A fórum Rambója.

Usában most állítólag na…

#733240 banyaiz

Usában most állítólag nagy Kalasnikov láz van mert Obama be akarja tiltani, szigorítani . Rekord eladások. Azért durva különbség egy önvédelmi automata pisztolyt nem vehetsz max 10 éves procedúra után, ott meg sültbolondok is kalasnikovval rohangálnak. Az egy másik kérdés minek otthonra egy kalasnikov, nélkülözhetetlen lehet a mindennapokhoz a háztartásban. :)

#733238 banyaiz Előzmény: #733235

Össze kell titeket ereszteni, eldöntitek ki a keményebb. :)

Szerintem lőfegyver kellene, az a baj olyan macera fegyvertartásit szerezni, aztán utána kb megtöltöd arról is jelentést kell írni a rendőrségnek. :) állandó megújítási problémák , hol tarthatod, stb. Bár lehet jobb így mint minden félkegyelmű bemegy a boltba és vehet egy pisztolyt.

#733235 Boby. Előzmény: #733208

" sokan leblokkolnak ha a másiknál kés van.. pedig

nem egy hatásos fegyver..ha előeszed akkor meg

is hallhatsz.. főleg ha velem találkozol...ott már

nincs egérút.."

:):):):)!!!Akik ilyen kijelentéseket tesznek,álltalában az első szemkontaktusnál összef*ssák magukat.De azért jót nevettem.Huszonévvel - tán volt az majdnem harminc is -ezelőtt, egy picit dolgoztam az éjszakában is.Nem állítom,hogy én voltam a Texasi Szopó,de azért azt, hogyan kell leütni egy parasztot nem sakkon tanultam.Ez az Ibiza túltesz mindenen!

#733233 KawaBazsy Előzmény: #733230

Sztem meg a spray a kevés.. Fújhat a szél, van, akire nem ha eléggé, lehet rajta napszemcsi, bukó..

#733230 Ibiza Előzmény: #733219

paprika spray.. 3m hatótáv..utána szétütöd. kés az veszélyes..akinél nincs az meg is ölhet. Ha valaki nem blokkol le nem is olyan könnyű megszúrni..

#733219 KawaBazsy Előzmény: #733208

Nálam is van alapban mindig, egy pillanat alatt nyitom, ha a nigger keménynek érzi magát..

http://alapblog.hu/vak…

#733212 walex

http://alapblog.hu/vakmajom-202/

A számokon el lehet gondolkozni.

Kirak az állam 333 db plakátot 300 millióért, ezt maga az (ügynök?) KISZ titkár mondta.

Jön a Vastagbőr blog és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és 300 plakátot kiraknak 18 millióból. (Időközben már 30,5 millió Ft gyűlt össze, tehát jóval több plakát lesz. Gondolom, készül a lista az adakozókról a rendrakónál,hogy kik a rendszer ellenségei.)

Még szerencse,hogy a narancssárga kommunista párt nem lop, az csak az elmúltötévelőtti elmúltnyolcévben volt ugye divat.

Egyúttal el lehet gondolkozni azon,ha egy plakát kampánynál ilyen durva különbség van, akkor mi mehet nagyban...