Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#732773 TrendMan Előzmény: #732769

Veszettül nem érdekelnek ezek a magyarázatok.

Hogy van ilyen, meg itt maradtunk meg ott, meg most igy jártunk.

30 év után már NEM!

Már az U20-ba is kineveltünk egy védőt, aki kritikus pillanatban gólképes.

Ez szép!

Biztos a séróját állitgatta a kritikus pillanatban.

Szerencsére nem láttam a meccset és a Niégria elleni szenvedésből is csak 20 percet.

#732769 banyaiz Előzmény: #732767

Akkor lehet ezért.

Most próbálkozik mlsz pénzek elosztásánál bizonyos magyar db szám kell. Talán valamit megmozgat.

Logikát nem értem az egészben. Nem tudom elhinni , hogy ott egy edző és annyi távlati elképzelés nincs, hogy ilyen fiatalokat 18 évesen elkezdje játszatni és 19-20 évesen stabil kezdő.

Ha ilyen színvonal mellett ezt nem lehet megcsinálni akkor hol? :)

#732765 banyaiz Előzmény: #732763

Nem láttam sajnos a meccset.

Ami tudosításból lejön úgy jártunk mint Chelsea psg ellen emberelőnyben. :)

Van ilyen.

De ami megmagyarázhatatlan szerintem, hogy itt van pl egy Mervó lövi a gólokat korosztályos vb-n, de egy igen acélos nb1-be nem fér be a kezdőcsapatba. Ez hogyan fordulhat elő? Van egy ilyen játékosom eleve arra gondolnék egyszerű eszemmel felépíteni és mekkora lóvét lehet rajta majd kaszálni az eladásánál. Fiatal srác előtte az egész pályáfutás, tehetséges is ha ilyet produkál egy vb-n, egy rakás fos nb1-be nem jut játéklehetőséghez.

#732763 matgab Előzmény: #732762

meg ha egy csapat nem önmagában nem bízik és elkezd taktikázni, hogy nem a németekkel hanem majd a szerbekkel fog küzdeni, az majdnem olyan, mint amikor a már biztosan továbbjutó csapat hagyja magát, hogy ne a második legjobb , hanem a könnyebben verhető 3. legjobb jusson tovább, vagy elkezdik nézni a következő ellenfelet és leeresztenek, akkor ezek a csapatok általában ki is esnek.

Ha egy csapat nem hisz önmagában, hogy bárkit meg tud verni, ha akar és küzd , akkor ott már eleve nagy problémák vannak. Ott előfordulhat, hogy egy-egy már megnyert meccset is elveszítsenek.

#732762 matgab Előzmény: #732678

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150610-a-magyar-u20-as-valogatott-hosszabbitas-utan-egy-ongollal-kapott-ki-a-szerbektol-a-u20-as-fociveben.html

Egyik szemem sír a másik üveg.

Ami jó: kijutottunk a VB-re , ott helyt álltunk és abszolút reális esélyünk volt a továbbjutásra, aztán jön a magyar balsors...

Ami jellemző:

a magyarok a félidő elején még az öltözőben maradnak fejben, a végén meg már bemennnek 5 perccel a lefújás előtt.

Ha a magyarok emberhátrányba kerülnek, akkor hanyatt fekszünk vagy bepucsítunk.

Ha emberelőnybe kerülünk , akkor azt meg nem tudjuk kihasználni.

#732667 Kiss Zoltán Előzmény: #732648

Hát igen ezek mind igaz dolgok,ráadásul Ancelotti kirúgása lesz a Barca "legnagyobb húzása" a következő szezonban.Ilyen jó edzőt kirakni??

#732648 banyaiz Előzmény: #732538

Az is durva számomra pl egy Bayernek a bajnokság az úgy alap, hogy azt megnyeri mintha mi sem történt volna, de Bl-ben kiesik a 4 között az már egy rossz szezon volt. :) Szinte előre oda lehet adni a bajnoki címet, kis túlzással.

Vagy Pl Barcánál mindent nyertek , de az edző nem tudja elégedettek e vele. Bajnokság, kupa, bl de kritikákat kap, hogy messivel összeveszett mit tudom én még mi. Őrület mekkora teljesítménykényszer alatt kell dolgozzon. Vagy pl egy Real nincs adott évben bajnoki cím, Bl akkor kirúgják az edzőt. :)

#732645 banyaiz Előzmény: #732538

Ezt csak úgy lehetne eldönteni benevezne aztán 38 meccs után kiderülne . Ha hülyére verne mindenkit és mint Bayern kb a téli szünetben nyerné a bajnokságot akkor nincs miről beszélni. :) De szerintem keményebb lenne mint a spanyol menetelés ahol kb van 3-4 csapattal rangadó és a többi meccsen az a kérdés hány góllal nyernek . Szerintem angol tabella 2. fele masszívabb csapatokból áll mint a spanyol.

Sevilla ,menetel de hol EL-ben, magára valamit adó csapat EL-t nem veszi jelenleg komolyan. Csütörtöki meccsek hétvégi bajnoki előtt nem jó, és kis lóvé bl-hez képest. Ettől függetlenül jó csapat Sevilla. CSak van kb 10 olyan csapat akit fél lábon másnaposan 1 óra alvással is megver Barca, Real 100 ból 99x . Angliában ilyen vsz nem nagyon jellemző.

#732538 Kiss Zoltán Előzmény: #732524

Szerintem a spanyol bajnokság erősebb mint az angol,hiszen meg kell csak nézni,hogy ha a spanyol csapatok miként szerepelnek az európai kupákban.Egy Sevilla,Valencia stb. mérkőzése lenne érdekes top angol csapatok ellen.Ennek ellenére igazad van abban,hogy érdekes lenne,hogy milyen idényt futna a Barca az angol ligában.Nem is az ellenfelekkel lenne a gond,hanem a szokatlan ritmus,gondolok például a karácsony és szilveszter közötti meccs halmazra,oda-vissza kupameccsek stb!

#732524 banyaiz Előzmény: #732513

Megalázó lehet valahol ezen a szinten ekkora különbség legyen, többi csapatnak.

Angol bajnokságban megnézném őket egy teljes szezont hogyan bírnának. Ott nem nagyon van gálameccs még az utolsó ellen se. Sérülések stb, hogy bírnák az iramot hosszú távon. De valamit nagyon kitaláltak ezzel a stílussal , + Messi .

#732523 banyaiz Előzmény: #732513

Nekem tetszett meccs. Juve máshogy játszott mint gondoltam (azt hittem betömörülnek a 16-osra kb ) de egészen partiban voltak így is.

Barca amit elér ezzel a játékkal, leiskolázzák a világot és azon kívül betömörülni a kapu elé semmi ellenszer nincs rá. Viszonylag simán verték angol, francia, német, olasz bajnokot. Messin ezen a meccsen is 3-4-5 ember védekezett sokszor. Hihetetlen leköti az ellenfélből a fél csapatot.

Talán még Real elleni meccseiken láttam , hogy viszonylag nyílt stílusban partiban volt az ellenfél.

#732519 Sumér harcos Előzmény: #732518

U20: "Kizárt, hogy lenézzük a magyarokat" - a szerb kapitánynak lövése sincs Mervóékról

-A szerbek kapusa és csapatkapitánya, Predrag Rajkovic viszont fellélegzett, hogy nem Nigériát kapták ellenfélül, és megjegyezte azt is, hogy a magyarok közül senkiről nem hallott még.

-Bár csapatunk "csak" a legjobb harmadikok között jutott tovább a nyolcaddöntőbe, Veljko Paunovic, a szerb szövetségi edző hallani sem akar alól, hogy bárki is alábecsülje a mieinket a találkozó előtt.

http://www.csakfoci.hu/valogatott/uvalogatott/node/193072

#732513 Kiss Zoltán Előzmény: #732471

Hát nem lett az!Én nagy barca fan vagyok,de ez előtt a JUVENTUS előtt le a kalappal!Gratulálok nekik!

#732471 banyaiz Előzmény: #732437

Fogadóirodák nem adnak nagy esélyt Juvenak. 6-os szorzó. Azért ennyire nem egyértelmű vsz. Meglep ennyire vad szorzó.

Olyasmi meccsre számítok mint a mourinho féle Inter Barca meccseken.