Ügyes! Illetve annyira mégsem, mert kiderült :D
U.S. regulators say the hoax that whipsawed Avon Products Inc. last month was hatched by a man in Bulgaria who had fooled Wall Street twice before with similar ruses.
Nedko Nedev, 37, hoodwinked the stock market from Sofia, the SEC said. Over the past three years, he allegedly did the same thing with Tower Group International Ltd. and Rocky Mountain Chocolate Factory Inc. Each time, he bought shares just before sham entities filed fake takeover announcements on the Securities and Exchange Commission’s public filing system, the regulator said.
http://finance.yahoo.com/news/sec-says-man-allegedly-behind-144504827.html
tegnap akartam olajos papírokat (rig, SDRL) vásárolni... Éreztem, hogy megint eltávolodtak az olajártól...
A Kornit az már majdnem Fornit :)) Már kötelességből is kell, hogy legyen ilyenem.
Ennek örömére 14$ körülről... :)
Ahhoz képest, hogy a rafi , erste, PKO mind estek az elmúlt 1 hétben vagy 10-15%-ot, az OTP túl jól tartja magát...
"A Raiffeisen 4, míg az Erste árfolyama 2 százalékot esett a csütörtöki kereskedésben, mert sajtóértesülések szerint az osztrák állam egy "kockázati puffert” írna elő a pénzintézetek számára, ami akár 6,5 milliárd eurónyi plusz tőkét is kívánhat a legnagyobb bankoktól. A határidő az értesülések szerint 2016 júliusa lenne. "
erről azért írhattak volna valahol, tegnap nem találtam ilyen hírt...
nem is figyeltem!! rég kivert belőle a profitvédő, volt, mikor a take profit, de lassan vissza lehet ujra vennem :P
úgylátszik STRL esetében nem tudok "nagyot kaszálni"... Arra vártam hogy visszajön még nyitó közelébe, de oda már nem jött, így mivel a stoppom kiütött 4-nél (10%), megint pozi nélkül néztem a visszamászását a 4.3as tartományba...
Az utolsó szón először elgondolkodtam egy darabig mit is akartál írni :))
STRLre raktam stoppot, igy amikor napon belul visszaforult 4usd nel kiutott. 10% profit zsebben, es most lhet hogy picit beken kellene hagynom.
HP nem tecik, de meg tartom, szuk stopp rarakva 32.3 nal ha jol emlekszem.
Tsla elvergodhetne 258as szintig, es hangulattol fuggoen ott vagy realizalom, vagy profitvedo stoppot rakok ra 252 kornyekere.
Ebay cska nem bir a 60as szinttel, pedig 66 kornyeken kiszallnek belole, lefele a stopp szintet szukre huztam itt is, csakugy mint VAnal.
Én is nézegettem nagyon április elején 40$ körül, aztán el is feledkeztem róla ahogy illik :S