remélem egyik reggelre ellopják és darabokban találják meg valamilyik illegális fémtelepen. :)
remélem egyik reggelre ellopják és darabokban találják meg valamilyik illegális fémtelepen. :)
jobb minta papirgyárban dolgozni nem?
egyszer egy absztrakt nagyon művész pöccsel beszéltem..nagyon elvolt magával telve..szines maszatok voltak a vásznon.. kérdeztem mi az..titokzatoskodott de végén kibökte..azt mondta amit én belegondolok...
Mondtam neki..ilyet mindeki tud.. ha egyszer csinálsz egy impresszionista vagy hiperrealista képet utána akkor mindent elhiszek neked.. bazsalygott.
http://www.origo.hu/kultura/kunszt/20150716-kozteri-szobraszat-budapest-venet.html
ezeket az elcseszett fémkarikákat túlzásnak érzem művészetnek hívni...
ott a net..van telefon felhívod.. messziről mennék nyitva vannak?
A másik..ha már ott vagy bepróbálkozol..csókolom..messziről jöttem csak ezért..stb stb.. csodálkoznék ha nem engedtek volna be. ,)
Sikerült eljutnom a templomhoz... valóban nem nehéz oda találni... sőt egyszerűbb mint gondoltam, csak aztán csalódnom kellett elég rendesen, mert renoválják a templomot és sehol sem olvastam hogy most épp nem alkalmas a látogatása, mert felújítás alatt áll... :(
De legalább már tudom hol van :)
Igen, ígértek sajnos sok mindent, de csak az ellenkezőjét tudták megtartani... :( Mondjuk Én nem szívtam meg, mer sosem adtam nekik lehetőséget, sosem szavaztam rájuk... eddig jobbikra szavaztam. de most már rájuk sem fogok... egy párt sem változtatja meg az életed, az életünket magunk alakítjuk, irányítjuk és éljük... teljesen mindegy ki van kormányon, dolgozni és pénzt osztogatni egyik sem fog helyetted... ( szerintem ) :) teljesen mindegy ki ül ott, mindegyik elsősorban a saját zsebét tömi... tehát , az , hogy ki van kormányon, nem az életünk meghatározója :)
Pedig a 2010-es választási kampányban de ígérték a nagynemzeti nagymagyar narancskomik,hogy 2014-re, 2015-re időalapú jegy lesz, mint a normális országokban.
Ha ezeken és elődeiken múlik, még 2050-ben is lyukasztani kell 1-2 megállóra is.
http://kultography.blog.hu/2015/05/22/hattal_a_gazkamraknak
nem volt nehéz kitalálni..
egy jegyet veszel..villamossal busszal mész nem lyukasztasz.. jár a szemed..ha látsz kékdzsekis mókust akkor máshova szállsz..a metrón nem könnyű lógni.. ott jó megoldás ha a jegyet forditva rakod be..ellenőr figyel utána csak belengeted a jegyet.. a másik járművön jól rakod be. egyfajta Budapesti sport.. azért mert a kersetekhez képest drága a jegy.. ha sok helyre mész érdemes napijegyet venni..
http://www.bkk.hu/tomegkozlekedes/jegyek-es-berletek/jegy-es-berletarak/
Hát olyan diliske :D
Jaaaaa perszeeeee és majd kikötök valahol valami Isten háta mögötti helyen...
Am nagyon drága Budapesten a közlekedés azaz a tömegközlekedés mondanom sem kell...
És ha már itt tartunk, valaki aki itt nagyon okos, az magyarázza már el nekem ( olyan szájbarágósan ) hogy hogyan kell használni az átszálló jegyet és mi a különbség a vonaljegy és az átszállójegy között?
Szóval hogy hogyan kell ezeket használni ?
Kösziiii :D
kasu? az mi?
Ne gyáváskodj, kaland az élet..nem kell mindent megtervezni.. leírod egy fecnire oszt gyerünk.majd kialakul.
Mondjuk nekem okostelefon minden téren jól jönne, mert elég kasu vagyok :))))))
És valószínű, hogy nem is tudtam volna elmenni egyedül még akkor sem ha a lehető legegyszerűbb utat írtátok volna le... ehhez tehetség kell, vagy adottság na és bátorság :DD
Hát nem az akire te gondolsz :DDD sajnos...
Okos telóm van, de minek ??? meg telefon is minek nekem egyáltalán , nem vagyok telefon****, akinél egész nap a kezében van, meg a füléhez van ragadva a telefon, engem képtelenség elérni... vagy le van halkítva , vagy ki van kapcsolva. és nincs is igazán kihasználva... és így hát én magam sem tudom miket tud a telefonom :))))) De kösz a segítséget... :)
Egyébként nem számítottam ennyi válaszra, azt gondoltam hogy majd válaszol itt valaki sajnálatból 2 hét után... :))) mert hát ugye újnak számítok...