AEG kistoppolt, remelem a kcsg HP nem tervezi a kiutest. Ma jobb nem odanezni (kerdes h DAX szanko, erosodo USD, gorogpara meddig bizonytalanit, lehet h nem csak ma)
AEG kistoppolt, remelem a kcsg HP nem tervezi a kiutest. Ma jobb nem odanezni (kerdes h DAX szanko, erosodo USD, gorogpara meddig bizonytalanit, lehet h nem csak ma)
200$ al vagyok lejjebb 2 óra alatt. Pedig olyan vészes számokat nem igen látok. Csak szinte minden egyszerre. Sok kicsi sokra megy:S
34.67 az enyém, a tiéd egy hajszállal jobb beker.
VA-ra hagyom a stoppot, ha az kiüt nézek mást. Btw AA számomra érdekes szinteken mozog, most azt is sasolom közelebbről.
VA jo lesz akkor, ha olaj visszaesik idövel 50 usd-re
ebay alulról már annyira feltapadt a 60-ra, hogy igazán átküldhetné valami rajta izomból. De sajnos ilyen irányú hír mostanában nagyon nem volt, sőt...
VA-m esetében rvként 1,7 USD-s bukóban vagyok (nem nagy pakk), és már többször gondolkodtam hogy a stoppomat elfelejtem, és realizálom a pics@ba.
Szvsz HPQ, valamint STRL 3,6 átlaggal visszavéve... Ja és HP-ra lehet én is rányitok egy próbát 35 alatt.
hp kitört!
nem tudom eldönteni, yahoo v. hp jobb vétel most?
mellesleg ha a rv-t ajänlottam volna, jatekpenznek -70% sem fájna
Pont most látom Én is. itt már komoly dolgok vannak a háttérben nem 1 kis pánik. Amúgy is egy Ciprusi offshore cég és szerintem itt sok pénz fog elmenni. :S
http://www.portfolio.hu/vallalatok/ezt_az_abrat_figyeld_igy_zuhan_az_online_brokerceg.12.214497.html
Plus500-at te ajanlgattad jatekpenzzel? Mar -70%-ot er egy het alatt!
én is nézem az olajat.
Most fog eldőlni, hogy folytatja -e az oalj a szárnyalását, vagy esetleg mehet vissza akár 50 USD-ig.
A 3 hónaposon úgy néz ki, mintha lenne egy rövid távú csökkenő trend meg egy hosszú távú növekvő trend...
Ezt a k. Seadrillt nagyon nézegettem az elmúlt napokban, ma akartam venni, de már nem fogok.
azt én is nézegettem, hogy a szlovákokon így belelkesültek, vagy mi van?
Eli Lilly vétel. nem tudom mit csinál -de olyan szépnek néz ki a grafikonja, mint egy 20 éves csaj sziluettje a félhomályban...:-)
Én nem tudom mi történik itt, de a TMUS k-ra megy ma is... +4,43%