Jajjaaaaa XD
ááá de jó tudni, hogy már a baráti körötökben benne vagyok, pedig nem nagyon vagyok aktív itt és máshol sem ( már ) :DDD
Ibiza ? Hát persze hogy belefér... :)
:) ennél jobb nincs.
Nem tudom milyen telcsid van.. okos vagymi..én gyűlölöm ezeket..de nagyon jó appok vannak rajta..ha GPS jelet fogja a telód akkor vannak offline térképek..amik nem használják a netet..tehát ingyenes.. letöltése is az.
a bkv útvonaltervező elég jó..utána felírom a fontos adatokat oszt úgy megyek.
Ne vedd magadra, megy a fórumon egy kis baráti csipkelődés, de alapvetően csupa jó ember van itt. Még talán Ibiza is belefér ebbe a kategóriába :D
jaaaa és már megoldódott a helyzet, mert eljön velem egy budapesti ismerősöm, aki tudja hol van :)))
Azért kööösziiii :D
Bendeguz és koffein ( micsoda nevek :DDDD ) nem szoktam trollkodni, abszolút nem az Én műfajom a trollkodás.. hát így visszaolvasva h rácsodálkoztatok h nem ismerem ezt a kereső programot ebben a modern világban, elég gáznak számíthatok vagyis visszamaradottnak, talán... :)) ami érthető , de még ha ismerem is, sztem nem baj ha kérdezünk, és másokhoz fordulunk segítségért... :)
Dehogy baj, csak azt hittem trollkodsz a kerdessel :))))
nem baj, csak a mai okostelefonos világban furcsa :D a minap asszonypajtás felhívott, hogy x utcasaroknál van, hogy tudd mielőbb eljutni y utcába? mondom honnan tudjam így fejből? amúgy is ott az okostelód, beírod a google mapsbe és dirr listázza az alternatívákat... :))) szóval visszaolvasva meglepő a kérdés :DDD
Nem sajnos nem ismertem, de köszi hogy a figyelmembe ajánlottad :) és egy kicsit úgy is hangzik, mint ha minek tettem fel a kérdést azaz mint ha baj lenne h megkérdeztem...
Google maps tudja a bkv-t, es felajanl 4-5 utvonalat. Nem ismerted? :)
Csak olyan egyszerübb útvonal van, ahol vagy az apostolok lován mész vagy az esperes visz autóval.