Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#730718 Janicroft Előzmény: #730717

Pont most akartam írni hogy az átlag forgalom 300K, most meg majdnem 8 millió darab fordult meg benne :D

#730717 Fornit Előzmény: #730713

Ja, nem szeretek ilyesmikbe pénzt tenni, csak a nagy forgalma miatt akadt fent nálam, megnéztem mi ez :)

33,1%-os tulaj száll ki. Sok jót nem olvasok róla.

Fagyipénz-junkie aspirán…

#730712 Fornit

Fagyipénz-junkie aspiránsnak a NOR-t (Noranda Aluminum Holding ) nézegetem most.

1/4 pakkal lehet hogy megjátszom :) De lehet, hogy nem :)

#730711 Fornit Előzmény: #730710

Én semennyire eddig.

A lebegő eredmény csak ma 1 óra alatt 260$-al csökkent eddig, akár nyitóban megérte volna pedig a sell in may :S

hm lehet hogy az ECA els…

#730710 Greeny

hm lehet hogy az ECA elszaladt mellettem.

Ki mennyire tartja:

"sell in May and go away"-t?

Re: KBC ajánlások

#730708 Janicroft Előzmény: #730675

Egyébként ezt sajnálom hogy nem vettem még az első KBC ajánlásra mert akkor legalább már meglenne az osztalék......

#730707 Janicroft Előzmény: #730700

Épp ezt akartam íni. Az Atos tippet nem játszottam meg.

Viszont vagy egy hasonló nevű cég, az Atoss AG, nem ismerem ezt a céget de a grafikonja hosszabb távon elég jól néz ki:

ETR:AOF

#730671 matgab Előzmény: #730667

Én a tavalyi PKO ajánlásuk hatására vettem 40 körül. Írtak ugyan rá stoppot, de ha jól emlékszem azt pont átugrotta. Szóval tartottam 32-nél is és most 37 körül is tartom. Csak jó lesz...

KBC ajánlások

#730667 Janicroft

Mivel tavaly megfogadtam hogy lekövetem az összes KBC ajánlást (amúgy nem tettem eddig), ezért vettem ma Ageas SA(EBR:AGS) -t 33 EUR-n, célár 42 EUR Stop-loss: 29,5 EUR Hozam-kockázat arány: kb. 2,8-as

illetve vettem NN Group NV(AMS:NN) -t 25,85-ön. Célár: 32 EUR; Stop-loss: 24 EUR; Hozam-kockázat arány: 3-as

Remélem bejönnek.

#730662 Greeny Előzmény: #730654

"S.A.G. Solarstrom AG filed for insolvency on December 13, 2013. In the subsequent investor proceedings, the operative business and the respective assets were sold to the Shunfeng Clean Energy Group.

The successor company now belongs to the Shunfeng Group and operates under the name S.A.G. Solar GmbH & Co. KG. Its website can be found at www.sagsolar.com.

S.A.G. Solarstrom AG will be liquidated under the continuing insolvency proceedings. This Internet site therefore only contains the capital market regulation information and historical data of S.A.G. Solarstrom AG under insolvency proceedings."

NO-GO

#730650 rbbj11 Előzmény: #730641

lehetetlen, hogy ha valos a köynv szerinti érték, ne ugrottak volna mär rä, legaläbb profik, nagybüfik

#730641 Bendeguz Előzmény: #730640

Elemeznem kellett es ugy :) Vicces, hogy a konyv szerinti erteke a jelen arfolyam 100-szorosa. Erre gondoltam raspekulalni fagyipenzzel. Szerintetek?

#730639 matgab Előzmény: #730627

miért van az , hogy a stooq a laptop-omon május 8 óta grafikonügyileg nem frissül a chrome-mal, de a napon belüli %-os változások pontosak.

Másik gépen a chrome is működik, a Mozillán meg szintén működik...