Regisztráció Elfelejtett jelszó

Certifikát

Bundot jól leütötték. A…

#730373 TrendMan

Bundot jól leütötték.

Alig bir feltápászkodni.

Re: Bund certi

#728614 TrendMan Előzmény: #728603

:-)

Hello,

A nevem Bund,

Euro Bund,

Tegnap már a csúcsrajártam,

Ma újra váltanám magam a zuhanásban!

(Mondjuk úgy 3400 körül?)

You can live twice.

Bund

#728603 kissat Előzmény: #728589

:))

---

Erste certi KO szint azért még felettünk van. Vagy a lejárat előttünk.

Szóval langsam spazieren!

#728589 TrendMan Előzmény: #728584

Hello!

Az én nevem Bund!

Szakértőim azt mondják velem csak nyerhetsz!

Csak egy irány van, mégpedig fel!

Hacsak ...

#728582 TrendMan Előzmény: #728549

Hello!

Az én nevem Bund!

Rövid visszateszt után újra fel vagy a görög válság lecsengésével újra le?

EuroBundL

#728545 TrendMan Előzmény: #728487

Huha, mindjárt teljesül a Bund Long eladásom, amely tegnap még teljesen irreálisnak tünt.

Egyirányú közlekedés?

Most, hogy a réz szép du…

#719146 TrendMan

Most, hogy a réz szép dupla csúcsot csinált 2.400-en jól jönne egy long certi, de hát nincsen erstének, nem sikerült bevezetni.

Úgy tünik valami nem kós…

#713451 TrendMan

Úgy tünik valami nem kóser az Erste certi visszavásárlásával, pedig már péntek óta kéne, hogy menjen ... pl a kiütött SilverLong25 vonatkozásában?

Re: nincs cím

#710377 TrendMan Előzmény: #710204

Most teljesült az Eur_Usd_Long megbizás is, ezúttal másképpen méreteztem.

Mal sehen, ob es diesmal klappt?

#710204 TrendMan Előzmény: #710201

Némileg tisztábbá szeretném tenni a képet.

Arról van szó, amikor egy nyertes pozit sokáig hagysz futni (pl. ebben az esetben dollár long certi) és már komoly nyereség van rajta.

Viszont jönnek biz. kulcs szintek, ahol nagy korrekció várható, gyors felpattanás.

(pl. 1,30 vagy 1,25)

Ezeket a szinteket elérve a korrekció irányú certi áttétele már olyan nagy, hogy viszonylag kis méretű pozi is sokat hoz a konyhára.

Az a tapasztalatom, jobb úgy eljárni, hogy előbb megnyitom a védő ellenirányú pozíciót, semmint felszámoljam a nyertest.

Ha marad a trend, akkor a nyertes certi tovább kamatozik és a kiütési szint miatt a másik vesztesége korlátozott.

Viszont nem tudom jól belőni a korrekció irányú pozíció optimális nagyságát.

:-)

Köszönöm az esetleges véleményeket.

#710201 Ibiza Előzmény: #710200

nincsenek tuti módszerek még ha zsebguruk ezt állítják is.. nem is lehet mert pánikban simán átlépik a stopokat..vagy a zárás és nyitás között hatalmas rés van..ma már a hírek mozgatnak..(meg a kis pajeszos) a TA csak utólag kap értelmet..vagy utólag magyarázható.. egymásra hatnak az amerikai a kínai a német és az európai gazdasági adatok..amikre hatnak a világpolitikai események.

Én szeretem a certiket mert nagyokat tudnak mozogni..10-50%-ot lehet egy nap keresni..de bukni is.. soxor ügyeskednek a certik gazdái..megáll a kereskedés..vagy nem indul el vagy eltűnik az árjegyző (ersténél nem ritka)

Nagyon figyelni kell a kiütési szintekre és a lejáratokra..