Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

STRL profitvédő stop akt…

#730620 Greeny

STRL profitvédő stop aktiválódott (30% helyett 15% zsebben).

Maradt most még: FRU, AEG, TSLA, EBAY, EA.

Re: nincs cím

#730556 Bendeguz Előzmény: #730543

írjál nekik, pár nap alatt felveszik. a tőkeerős likvid cégeket kábé azonnal. nekem ezt az ígéretet adta az egyik ügyfélkapcsolatos munkatársuk, amikor érdeklődtem. de nem fogom otthagyni a KBC-t, pláne az utóbbi idők botrányai után. kell egy tőkeerős bank a háttérben.

#730543 matgab Előzmény: #730519

randomnál nem találtam. Pedig biztos, hogy a kártyás vásárlások aránya a kövekező években még biztos növekedni fog...

Visa kellemes meglepi má…

#730493 Fornit

Visa kellemes meglepi mára. Nem szokott nagy elmozdulásokat csinálni 1 nap alatt, ráadásul úgy tűnik forgalom is van a gyertya alatt.

#730405 Bendeguz Előzmény: #730302

pontosan ezt vártam a 60 feletti eladásnál. igaz, hogy még mehettem volna vele 8%-ot, de jobb a biztos. egy-két hónapon belül ismét fordulhat, talán már nyár elején.

#730376 matgab Előzmény: #730244

még jó, hogy eladtam a seadrill-t (és nem vettem vissza)...! :-)

Lassan újra vételen lehetne gondolkodni...

#730302 rbbj11 Előzmény: #730297

skul is kapott egy maflást

LCI viszont 54-en vételre megfontolni érdemes szerintem

Megnéztem jobban: 50 alatt van az emelkedö trendvonal, igy kär kapkodni

#730287 Fornit Előzmény: #730061

Én azt próbálom, ha a legmagasabb számlaértékből esik 5% akkor mindent zárok. Eddig kétszer volt ilyen, sosem bírtam megtenni. Egyedi részvények a hosszabb távra tervezettek -25%-nál kuka (vagy sokszor előbb, ha csak a gyengeség jelét mutatják) a a rövid távúaknál rendes szűkebb stopp. Néha tartok realizálós napokat, olyankor egyszere nagyon sok poziciót zárok vagy 1%-on belülre húzom a stoppját, (egyenként nehezebben megy, mert mi van ha holnap megy ez még tovább stb...) utoljára dec24-én leptem meg magam vele, lassan tarthatnék megint egyet, nem tudom ez a Yellen-nyilatkozat mennyire tesz keresztbe a rövid-közép távú emelkedésnek.

#730143 Janicroft Előzmény: #730133

Egy felpattanásnak mindenképpen benne kell lennie a pakliban. Egyértelműen túladták. Én azért nem veszek bele mert szeretem az ilyen túladásokat megjátszani de inkább olyan cégekkel melyekben egyébként is van valami. A Twitterben meg csak az van hogy viszi a befektetők pénzét és jobb esetben felvárásolják, rosszabb esetben csődbe megy ha egyyszer elfogy a lóvé.