Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#730133 Greeny Előzmény: #730129

Hat olvastam mar FBt, Amazont is. En most a 2x%os eses utani pattanasra spekiznek, rovidtavon.

#730129 Janicroft Előzmény: #730122

A Twittert fel fogja vásárolni a Google egy éven belül, erre még pénzt is mernék rakni. Ezen a szinten érdemes lehet venni, de téged nem biztatlak erre, csak a véleményemet írom le (és valami miatt én sem veszek, mert ez egy bizonytalan dolog).

Én a salesforce-ban láttam sokáig fantáziát, és még most is látok (NYSE: CRM) tuti hogy ezt a céget meg fogja venni vagy a Microsoft vagy az Oracle.

#730127 rbbj11 Előzmény: #730125

emailek majd mäskor, ha megnyitom, sok mäs is värna ott....

most nincs idöm rä

#730124 rbbj11 Előzmény: #730122

lmt sztem jo, persze eshet akärmeddig, de attol csak meg vonzobb lesz

En LL-t figyelem erösen ismet

#730123 rbbj11 Előzmény: #730122

egesz közösségi médiät tulértékeltnek tartom, és hosszu tävon is csak alulteljesítést värok mindtöl, ezért nekem spekin kivül mind tärgytalan. Ez évek mulva sem lesz mäsképp, és akkor sem, amikor jelenlegi ärak hatodäért fognak menni

#730122 Greeny Előzmény: #730117

Mit gondolsz, TWTR megtalálta az alját? Vagy az is még korai...

Valamint még az általatok preferált LMT-ben is látok fantáziát egy felpattanásra.

#730117 rbbj11 Előzmény: #730114

lufi jo, sok szempontbol, csak szerintem nem most : majd jön szträjkok hatäsa eredmenyben, növekvö üzemanyagär stb

#730108 rbbj11 Előzmény: #730106

most ez akadt véletlenül a szemembe matgabnak köszönhetöen: Acadia Realty Trust

#730106 Greeny Előzmény: #730097

külf priv banki ajánlás (nem közvetlen nekem). online/mobil retail hitelező (banki license). 2005-ben alapított cég, banki licenszel. Lényegében a más országokba történő terjeszkedés miatt is kellett az IPO. küldtem privit

#730097 rbbj11 Előzmény: #730093

nem is nagyon talälok semmit a cégröl, milyen fundamentumai vannak, miért most jött tözsdére, miért vetted, hogy találtad?

Ki a kibocsäto orszäg, mi a fö tözsde? Német piacon nem talälom

#730092 Greeny Előzmény: #730089

Egyelőre nálam is (mint írtam nem jó irányba indultak az új papírjaim, vagy nem eléggé indultak meg, így még nem lépek forró poziba)

#730090 Greeny Előzmény: #730086

Igen, teljesen jogos ez a módszer. Mivel új vagyok amcsi piacon, ezért erre át kell állni fejben, hogy nem kell ragaszkodni egy részvényhez, mert van rakat másik lehetőség azon kívül is... Szóval ezt jó lenne átkapcsolni a fejemben.

Strl-nél azt csináltam, hogy kb átlag 3.3 beszálló, majd amikor 3,7re ment beraktam a stoppot 0-ba, illetve 4.4-nél 3,99-re. viszont a hibám hogy itt már nem húztam utána amikor 4,65 fölé ment... Tanul az ember :)

#730086 rbbj11 Előzmény: #730061

én úgy szoktam, hogy relative jo belépö után indokolatlan tävoli stopokat hagynom, ha rögtön plusszba fordul, ezért amint elhagyja árfolyam a szokásos volatilitási értékét, azonnal nullába vagy kis plusszba húzok profitvédöt. Pl. STRL volája naposon trendtörés nélkül (hasamra ütök most) 1 usd, akkor ha árfolyam +1,3 usd-be jut, akkor behúzom nullába vagy +0,1-0,2-re a stopot. Igy nem fordulhat elö, hogy +30% elolvad és ha vmiböl kiräznak idö elött, hät Istenem, azonnal vältok egy mäsik jo rv-re, mert mindig van a piacon jo lehetöség.