500 alatt megint kaptam...kezdek aggódni!!!
A Portfolio-t sem az eszéért szeretjük:
"A Richter tegnap tartotta éves közgyűlését, ahol elfogadták az éves beszámolót, valamint a részvényenkénti 33 forintos osztalékot, ami jóval alacsonyabb a tavalyi 57 forintnál. Főleg emiatt adják a gyógyszeripari cég részvényeit, a papír árfolyama jelenleg 2,5 százalékot esik. A Richter árfolyama idén egyébként közel 30 százalékot emelkedett."
a 33 forintos osztalék már régen közismert volt. meg emiatt a 20 ft miatt esik 200 forintot?
"P-ba...megint kaptam!"
Ez kb. olyan volt, mint amikor a kis Piroska a papájának panaszkodik, hogy az erdőben rohangál egy meztelen ember...
-Áhh, hagyjad Piroska!
- Már háromszor hagytam, de ő negyedszer is akarja...:-)
Szerintem egy nap alatt meg akarják csinálni a korrekciót, aztán irány fel.
A P-ba...megint kaptam! Ez kicsit hulló kés effektnek néz ki!!! Asszem ma több nem kell!!!
A fene se tudja meddig tolják...eddig -4% a mai nap....beálltam 4500 alá is...
Öntésben senki sem vett??? Én 550-en 1/4 pakkot vettem....510 körülre még lejöhetne a maradékért....
próbálom nézegetni különböző időtávokon a chartot, mert igazából borzasztó kiugró az emelkedés, de mégsem látom azt, hogy honnan akarna visszakorrigálni a papír és meddig.
Inkább azt látom, hogy egy közép hosszú távú emelkedőben indult meg a papír, kiemelkedő forgalommal az elmúlt 3 napban.
És akik ekkora erővel veszik a papírt, azok nem 2 napra fektetnek be, azoknak ez a mostani 5-15% különbség nem számít. csak nyomják a vétel gombot. Nem hiszem és nem is lenne egészséges egy folyamatos ennyire meredek emelkedés egy blue chip esetében , de nem tartom valószínűnek , hogy valaha is visszatérnénk (globális vagy totális orosz összeomlást nem számítva) a 3XXX-es tartományba. Ez innentől új helyekre lesz árazva.
Vagy felvásárolják mint a sicc. van pénz a gyógyszeriparban.
meghúzták az utolsó mohikánt is.