Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#729482 Ddavid Előzmény: #729474

AGN beesett az általad említett vásárlási sávba. Csak szólok gondoltam hátha.

#729474 rbbj11 Előzmény: #729464

nekem semmi idöm, új lakásunkat újítom fel + munkám is annyi van, hogy nem bírok vele, alkalmazottat keresek stb. Minden nap éjfélre érek haza

#729471 Greeny Előzmény: #729464

KBC:

" Nem született megállapodás pénteken az eurózóna pénzügyminiszterei találkozóján a görög kérdéssel kapcsolatban. Addig nem kap újabb mentőcsomagot Görögország, amíg nem mutat be átfogó reformterveket. Vagyis még a héten is tovább folynak majd az alkudozások, hétfőn egy telefon konferencián, míg szerdán személyes találkozón. Mivel már múlt héten is lehetett sejteni, hogy nem születik megállapodás, hatalmas meglepetésként nem érheti a piacot. A határidős indexek vegyes nyitást mutatnak a nagyobb európai tőzsdékre."

#729467 Bendeguz Előzmény: #729466

Jobb klikk a chartra es megjelenik egy csomo eszkoz, koztuk a fibo. Utana mar csak ra kell rajzolni. Shift klikkel lehet modositani, ctrl klikkel torolni

#729466 Peggy01 Előzmény: #729464

Én kérni szeretnék tőled. A Stooq-n hogyan lehet beállítani a fibo szinteket?

Az Ariad-t én kértem véleményezésre, akkor már volt belőle egy kis pakk, azóta is szépen megy felfelé, a legerősebb ellenálláson átment. Felvásárlási pletyka is kering, május 7-én jelent. Addig azért lesz izgalom.

#729464 Bendeguz Előzmény: #729440

Kedves mindenki, mi van most a görögökkel? Kicsit le vagyok most jőve a tőzsdéről, hagyom hadd menjen nélkülem. Kivel mi újság? Vannak most ígéretes tippjeitek? Greeny és Mezuska mostanában elég jókat találtok, bedobhattok párat :)

#729424 Koffein Előzmény: #729390

az a táblázatom szerint máj4én jelent. akkor fény derül, hogy miként teljesített. :)

#729265 rbbj11 Előzmény: #729262

nekem is sok profitvédö aktivält, de ez mär egy trend egy ideje, sok éves rekordra emelkedett a kp hányadom, mär 50% felett van

LMT-t is vitte a Matgabv…

#729262 Fornit

LMT-t is vitte a Matgabvédő stopp ahogy elnézem, WRI és ITW is kistoppolódtak, ezek fél pakkok voltak.

#729112 matgab Előzmény: #729068

csúnya zárás volt...

Tényleg nem értem, nem is esik az olaj, de az olajrészvények -a seadrill és a transocean- esnek mint a hulló falevél.

#729068 Bendeguz Előzmény: #729063

na ezért fejeztem be örökre az olajpapírokat. totál nem érted se te, se én, hogy mi mozgatja. és nem a technika meg nem a funda. a faktor itt nevetségesen ki lett picsÁzva :)

#729063 matgab Előzmény: #729051

ja nyomorék LMT, az is egy nyomorék.. Veszek egy hadiipari részvényt, akkor tuti , hogy világbéke lesz, vagy leállnak az űrprogramról...

Ez a seadrill tényleg elképesztő... ma -4%, úgy, hogy az olaj majdnem 3 havi csúcson van... ki érti ezt?

#729051 Koffein Előzmény: #729049

egy időre az lmt-t is kinyírtad a vételeddel... nem minden részvény bírja ezt a nyomást :)