Miért venne 380-nál ha 295 is lesz? :-)
ebből tervezel venni például 380 körül?
295-nél :)
Lehet csak kifelejtette? :-)
Majd holnap 395-nél eszébe jut...
relatíve kis forgalom mellett esett ennyit, pedig még lesz eladó sztm...
Varga most jelentette be, hogy bankadón kívül többi szektor adó nem változik
telekom adó nem csökken... szép shortok nyílhattak ma...
Ez is igaz! :-) A lényeg! Jobb megvenni 400 körül (a majdani 40 forintos osztiért is ugye), mint majd 600ért. Akkor majd veszik a népek mintha ingyen lenne.... és igazuk is lesz mert a 700 illetve 800 -as árfolyamhoz képest még tényleg ingyé lesz :-) De ezek már valóban hosszú távú tervek. Hit kell hozzá(egy jó adag), no meg 3-5 év! :-)
az bennfentes kereskedés volna :)
Te meg a hitetlenkedés helyett inkább bíztasd a beragadt kollégát! :-) Elvégre erős a mi hitünk! Az enyém biztosan :-)
Úgy ahogy mondod! A részvény bizony hosszú távú befektetés..minimum 3-5 év, KawaBazsy kollégánál esetleg 8-10 év! (mármint a minimum :-) Jómagam is ücsörögtem már 2 évet is részvényen(az meg már majdnem 8-10 év:-) Én kérek elnézést ha most genya lettem volna, nem volt szándékomban! :-)
pont azért írtam.. :)
Herceg a részvény hosszú távú befektetés, legalábbis a részvényalapoknál ezt írják minimum 3-5 év...
Nyeretlen ehhez képest még rövid távra tekintett előre... :-)
Szerinted viccelek? Akkor jövő év végén ugyanitt! Elnézés kérésed talán majd elfogadom :-)) Annyit tennék hozzá, hogy ritkán szoktam tévedni, akkor viszont baromi nagyot :-) Akkor irány a 600! Szorgos népünk természetesen megint győzni fog!
ez nem a humor topik :)