Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#733352 KawaBazsy Előzmény: #733351

Én bent egészen konkrétan semmit nem vettem. S nem azért, mert nem engedhetem meg magamnak.. rajtam nem gazdagodnak meg. :-)

AKkor majd sztem felrakom a Dropboxra, mint a bényei képeket. Vonalas net kell hozzá, nekem nix, majd anyámnál vmikor..

Akkor kerestelek, amikor a Triumph-al a haveromat visszavittem, s találkoztunk a pijáldánál. Akartam mondani, h gyere át inni, meg motort nézni..

#733351 kerikoma Előzmény: #733220

Szia!

Persze, hogy kell!

Amúgy bocsi, láttam hogy kerestél a Europ koncert alatt, de azt már csak után vettem észre.

Vasárnap meg hirtelen összepakoltunk aztán iszkiri haza. Minden nagyon szuper volt, de az árak kicsit elszálltak szvsz.

#732743 kerikoma Előzmény: #732723

Én csütörtökön délig még dolgozok, asszonyka addig összepakol, gyorsan felmálházom a VFR-t aztán usgyi. Ott majd találkozunk. Pálinkát viszek megy egy kevés bort. Sokat nem mert amilyen meleget mond felforr minden:-)

#732723 KawaBazsy Előzmény: #732674

Csütörtök reggel. Unicum, pálinka bekészítve, pezsgőt majd ott veszek.. Haverok már holnap lemennek, h legyen yo hely. Ja, s az angol motorom miatt csak angolul beszélek.. :-) Iszuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunk!!

#731836 KawaBazsy Előzmény: #731834

Megkérdeztem, szerda délben nyitnak, haverok lemennek jó helyet nézni.. neked meg úgyis a nagyszínpad mellett a legjobb. :-)

#728774 KawaBazsy Előzmény: #728633

Az én embereim mellet sem.. :-)

Megvisíttattam a Triumph-ot, gyári sportdob van rajta, felül üvölt, visszaváltva meg durrog. Le se kell szednem Alsóörsön, pont jó így. :-)

#728623 Ricsi Előzmény: #728108

Húztam volna, de ott, ahol voltam (Nápoly) nem volt motor, ma hajnalban estem haza :)