Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#728514 rbbj11 Előzmény: #728501

oh, az mär nagyon rég zärt

Shortokat nem befeketetöi szemmel tartom, csak skalpokra, és ha szerencsém van, és nem ütnek ki belölük hamar, persze elöfordulhat, hogy "fundäs" short lesz belölük, de ez ritka

#728509 Koffein Előzmény: #728501

miért lenne túlárazva? növekvő piac, nem mindenhol ncore-ról szerzik be a sorozatot... van ebben még kakaó...

#728501 Janicroft Előzmény: #724516

Remélem a Netflix-et hamar zártad, most néztem hogy 532 dollárnál jár az árfolyam AH-ban, ismét jót jelentett a cég, de akkor is 109-es a P/E-je, sőt holnap még nagyobb lesz, nekem nem szimpatikus még mindig, túlárazottnak tartom:

Netflix jumps 12.7% on strong subscription growth • 4:18 PM

Jason Aycock, SA News Editor

Netflix (NASDAQ:NFLX) is up 12.7% after hours on a Q1 report where it beat earnings expectations and pointed to total global streaming membership of 62.3M.

Netflix notes it added 2.3M new members, above its guidance of 1.8M, and added 2.6M new international members vs. guidance of 2.25M. Members streamed 10B hours in Q1.

Contribution margin for total streaming rose to 17.7% in Q1, up from a year-ago 15.6% and Q4's 13.6%. U.S. contribution margin ran to 31.7% from Q4's 28%. Content spending was lower than forecast.

The company expects to run ahead of U.S. margin growth of 200 bps/year in 2015 as costs are spread more globally. Netflix will shift some U.S. marketing budget to international, to play on growth opportunities.

Q2 forecast: 2.5M net adds (1.9M international, 0.6M in U.S.) and total streaming contribution margin of 15.4% (32% in U.S., -22.4% international).

CEO Reed Hastings, CFO David Wells and Chief Content Officer Ted Sarandos will do a live video interview at 6 p.m. ET, conducted by RBC's Mark Mahaney and MoffettNathanson's Michael Nathanson.

Q1 shareholder letter

#728451 Ddavid Előzmény: #728440

RBB a Sberbank-ról mi a véleményed. Chart és enyhülő világpolitikai dolgok alapján elég szépet mehet. Főleg, hogy 1 év alatt jött le ennyit majdnem...

#728440 rbbj11 Előzmény: #728433

Tájékozottabbak a fundás részvény befektetök, mint akik az olaj pillanatnyi árát meghatározzák

Az olajos cégek árát nagyrészt nem Mari nénik mozgatják, hanem nagyágyú alapok és profi befektetök

#728433 matgab Előzmény: #728409

nem értem az olajos részvényeket. Olyan, mintha az olajos részvények árfolyamának mozgása megelőzné magának az olaj árának a mozgását, holott én azt várnám, hogy az olaj árának mozgása határozza meg a cégek árfolyamainak a mozgását.

Ezért sem értettem, hogy miért van az, hogy az olaj emelkedik, miközben az árfolyamok nem vagy fordítva.

Hogyan tudják az olaj árfolyamának változását előre ?

#728409 Koffein Előzmény: #728403

enyhén vagyok ideg, mert 7,5félnél gondolkodtam, hogy bele kéne venni, mert itt a fordulat, de a fejemben a hangok lebeszéltek róla :))

#728361 rbbj11 Előzmény: #728290

ja értem

olaj sztem nem érte el végleges mélypiontját, de virginen nem is fog mär nagyot nyomni lefele 10-15 usd olaj emelekedes, annäl több meg nincs benne idén

#728291 matgab Előzmény: #728290

lockheedet tartom, azt nem vagyok hajlandó bukóban eladni, akkor inkább rohanjuk le az ukránokat! :-)

#728290 matgab Előzmény: #728287

Solarcity el lett adva tegnap 55,5-ön. Azt pont egy ilyen gyors körre vettem, most mehet vissza 50-ig. Ha kitörne akkor 60 felett talán visszavenném.

Azt érzem, hogy az olaj elérhette a mélypontját, innentől emelkednie kéne, mert hiába jönnek már a készletnövekedési adatok, nem esik tovább. Ami meg nem tud esni, az emelkedni fog.

Ezért adtam el inkább a Virgin-t mielőtt elkezdene emelkedni az olaj. Persze ez pech volt, hogy pont most indult vissza felfele.

#728287 rbbj11 Előzmény: #728281

sokkal több türelem kéne, amikor tudod, hogy jo fundäs céget jó äron vettél!

És akkor kéne türelmetlen legyél, amikor tudod, h. csak hazärdirozol, és lätszik a charton, hogy azuttal nem jött be.

Semmi szükséged Virginnel, Lockheednel kapkodnod, ellenben Solarcityvel jogosan lehetsz óvatos, mert az egyelöre biankó csekk. Ugyhogy arra szorgosan tenném profitvédöt helyedben

#728281 matgab Előzmény: #728273

kva Virgin airlines, most hogy eladtam mire fel kezdett el száguldani, úgy, hogy közben az olajár emelkedik?? (+3,45%)

#728273 rbbj11 Előzmény: #728251

dehogynem müködik, csak mindenki elfelejti mindig a részleteket: a szabäly szerint ESETEK TÖBBSÈGÈBEN gyorsan (ez is relativ, de hetek-honapok is nagyon gyors, mert eves 10% is jo hozam, ha kicsi a kockäzat) éri el a 10%-ot, de ha mégse gyorsan, akkor is eléri, ha 2 év alatt, akkor se jajveszékeljen senki :)

#728251 matgab Előzmény: #728242

a Lockheed-nál ez a klasszikus 200-220-as szabályod nem akar nagyon működni, pedig itt 204 körülről nagyon várnám már azt a +16 USD-t részvényenként...:-)

#728242 Greeny Előzmény: #728233

CHK ajánlatot utsó pillanatban kiszedtem, várok még vele (remeg a kéz hogy 14.5-re visszarakjam -e...)

#728237 Fornit Előzmény: #728233

Én pénteken vettem két "nyugisabb" félpakkot (így a 2 együtt 1 pakk nagyságú) EWD és EWN etf-ek. Stopp már bent figyel. Ma még be kell tennem jó sok stoppot, nem tudom, holnaptól hogy alakul a net elérés, a Fornit Global Invest Inc ismét székhelyet vált.