Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#727535 Kissherceg Előzmény: #727495

Egymilliárd forint körüli összegben emelt le ügyfelei számlájáról pénzt az OTP egyik bankára - tudta meg az Index. A bankár éveken át sikkasztott, és miután idén lebukott, az ügyfeleket az OTP kártalanította.

Különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztással gyanúsítja a rendőrség K. Zsoltot. Az Index úgy tudja, az OTP privát bankáraként dolgozó férfit idén a pénzintézetből vitték el bilincsben még aznap, hogy kiderült:

megcsapolta pár dúsgazdag ügyfél bankszámláját.

http://index.hu/gazdasag/2015/04/08/milliardos_tetelben_nyult_le_penzeket_egy_otp-s_privatbankar/

#727494 Kissherceg Előzmény: #727492

érdekes a záró ár beállítás, mert a darabszám nem emelkedett, de az indi jött fel 40 pontot

#727483 matgab Előzmény: #727479

Tapasznak akkor is jóváírnak egy kicsit, ha vesz, meg akkor is ha elad, tőled meg vonnak a nem teljesült megbízás után is??? :-)

#727469 Sumér harcos Előzmény: #727399

otp és én,az elmult 2nap krónikája:)

5177en vártam egész csütörtökön,ha jol néztem 5228ig jött le.

ráadásul 5177ajánlatot visszahivtam záróban,és beálltam már 5269re,akkor már ott is kellett volna-mondom veszek,ha törik-ha szakad,erre záró 5300.

és ezért a töketlenkedésemért még le is vontak 250forintot a számlámról,mint vétel cimszó tranzakciosdij-úgy,hogy nem is vettem......az agyam megáll.......

egyszerűen nem akarják az égiek,hogy otp-m legyen.

vegyek 5500on azt akarják,azt meg én nem akarom,jelenleg.

#727462 banyaiz Előzmény: #727458

Te is pont most jelezted. :)

Kell neki pozitív impulzus különben helyben jár. Mondjuk ekkora emelkedés után így megtartja ezt a szintet az biztatónak tűnik.

#727461 Kissherceg Előzmény: #727460

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) törvénymódosítást kezdeményez annak érdekében, hogy a Befektető-védelmi Alap (Beva) által nyújtott biztosítás összege legfeljebb 100 ezer euróra (mintegy 30 millió forintra) emelkedjen a jelenlegi 20 ezer euróról (6 millió forint) - közölte a jegybank kedden az MTI-vel.

A tervezett módosítás lehetővé teszi azt is, hogy a befektetők az Országos Betétbiztosítási Alapnál (OBA) megszokott gyorsasággal jussanak hozzá a kártalanításukhoz.

#727460 banyaiz Előzmény: #727429

Kisimult a grafikonja. Pedig reggel még életjeleket mutatott. :)

Bux is , Otp is megtartotta az elmúlt 1-2 hónap emelkedését. Jó lenne csak rápihenne a további menetelésre.

De Usa kamatemelés nem kecsegtető.