Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#727790 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #727635

Aggodalomra semmi ok! Jövő év végéig ebben van még 50%(felfelé természetesen:-). Azt az alig több mint másfél évet meg leülőd vétén! (főleg ha már 5 évet leültél:-) 700-800-as árfolyamot mondjuk nem ígérhetek. Bár miért is ne! Az ígéret még ingyé van :-)

Na, ma elment az összes …

#727588 Tapasz

Na, ma elment az összes mtel részvényem, kicsi haszonnal+50 ft osztival. Jó régi volt.

#727182 Kissherceg Előzmény: #726949

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) bekeményített a fogyasztóvédelem területén, és augusztus 1-jén olyan új szabályokat léptet életbe, amelyek

csökkentik az előfizetők kiszolgáltatottságát, és a fogyasztót a szolgáltató egyenlő partnerévé teszik.

Az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló új rendelet szakmai és társadalmi egyeztetést követően született meg - mondta Karas Monika, az NMHH elnöke.

#726949 Kissherceg Előzmény: #726780

Eltörli az európai roaming díjakat április 1-től a Vodafone Magyarország, a cég átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait - jelentette be Diego Massidda, a cég vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Hozzátette: a roaming eltörlése egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Elmondta, hogy szerdától az előfizetők ugyanúgy tudják használni az új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához Európában, mintha otthon lennének, minden plusz költség nélkül.

Ezen túlmenően, az új Világjegy szolgáltatás segítségével Európán kívül a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban, is élvezni tudják a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldés lehetőségét, valamint adatkeretük felhasználását, fix napidíj ellenében - közölte.

#726780 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #726717

Az OK, hogy fordulós jelzés,stb... A probléma csak az, hogy ilyenkor szokták meghúzni mikor már "mindenki" eladta. Figyelem tovább a cafka mozgását! Gyanús nekem, nagyon gyanús :-)

#726618 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #726294

No, most én is megszabadultam a csomagtól. Hírmondónak maradt egy kevés. De ilyenkor szokták eljátszani, hogy nem adnak esélyt arra, hogy lejjebb visszavegye az egyszeri spekuláns.

#726294 Boby. Előzmény: #726029

A borongós nemzetközi hangulatra tekintettel, ma megszabadultam a csomagtól.Amennyiben nem robog el előlem az árfolyam, akkor korrekcióban továbbra is beszállót fogok keresni.

#726059 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #726038

Mondja csak ki a Misi, hogy mégse! :-) Tegnap úgy is gyáva sz@r voltam oszt dobtam egy csomót ebből a papírkából. Elértünk ahhoz a szinthez ahol már nem érzem a cafka rövidtávú mozgását..Ma biztos rángatják majd rendesen.

#726029 Boby. Előzmény: #725907

Köszönöm! Első körben valahova 420-450 közé várnám most, de szerintem mindenképpen lesz korrekció, pláne ha nyugaton tovább romlik a hangulat.Ésszel billegtetve a longot erőltetem továbbra is.Most azt gondolom, hogy ez a korrekcióban venni, meghúzásban adni játék legalább az elkövetkező egy évben nyereségesen űzhető.