korrekcióba belevettem, most meg csak nézek mi van....
korrekcióba belevettem, most meg csak nézek mi van....
De nehéz a kiskereskedők sorsa!
A 4 milliárd forintnyi állampapír mellett 72 milliárd forint névértékű, megőrzésre átadott részvényt is tartott a külügyminisztérium a Quaestornál, amit szintén sikerült visszaszerezniük a botrányban érintett cégtől - írja a hvg.hu a holnap megjelenő hetilap előzetesében.
csak melyik? ... :)
5% -os napi mozgásokhoz vagyunk szokva utóbbi időben . Nem reagálunk minden apróságra. :)
Amúgy vsz ahhoz képest mekkorát ment nagyon jól bírja ezt a "magaslati levegőt".
Még a legutóbbi kitörését 5100 körül sem tesztelte vissza.
:-)
Akkorát azért nem esett, hogy nagyon felizguljunk...
itt esik az otp és ma nem szóltok egy kukkot sem:)
feljebb viszem az érdeklődési körömet:)
4400-4900 között érdekelhet,felette kizárt:)
Ezzel rendesen megszivatnák Otp-t. Még jobban az önkormányzatokat. Kissé nehézkesebb lenne hitelhez jutniuk. Ha pedig a Kincstár intézné a hiteleket az a korrupció és felelőtlen hitelezés tárháza lenne.
Amúgy érdekes gondolat annak fényében, hogy most derült ki még a külügy is q-nál tartott pénzeket. :)
Nagy falatnak tűnik ez.
Ettől függetlenül eszük megvan hozzá , hogy megcsinálják, olyan színvonalon kb mint az M1 hírtv-t.
hol fogok én belépni igy?:)
Azért nehéz mert egy trafik föld mutyinál pályázat megfelelt formailag , mindenki pályázhatott de csodák csodája haverok adták be a nyertes pályázatot. Van ilyen.:)
Viszont azt, hogy EU pénzek elosztásából kizárni minden bankot kivéve az állami bankokat az már nehezebben tűnik kivitelezhetőnek.
Résen kell lennie Otp-nek és minden ilyen mókánál még a tervezés fázisában csapkodni az asztalt mert ez reális veszély.
volt olyan is ;) lesz még egy felminősítés, ez nem a tavaly előtti emelkedés, nem osztirally
7000 :)