Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: A csodálatos "fiúk"

#726756 Kiss Zoltán Előzmény: #726754

Az a baj,ha a mieink meg focistának öltöznek akkor tör az igazi vicces farsangi hangulat!

uj MLSZ tag?

#726740 prfecó

Miután Tarsoly lemondott és vizsgálatiba tették , sőt Tarsolyné Rónaszéki Erikát is Orgován Béla Vezérigazgató- ÜgyvezetőIgazgató ( Questor INVEST ZRRt ) képviseli.

Ezek után valószinűleg a Magyar Labdarúgó Szövetségbe is BÉLA kerül. Csányi és BÉLA együtt fog szavazni és együtt is fognak borozgatni.??? Jó hecc lesz....

Re: nincs cím

#726683 banyaiz Előzmény: #726648

Küzdött harcolt szerintem. Nem nagyon volt helyzete. De azért érdemes lehet játszatni hátha egy szögletnél bólint egyet. Kit lehetne helyette? Priskin még hasonló erőcsatár. Vagy Böde nem tudom még válogatott e.

Nikolics, vagy Német Krisztián nem ez a testalkat, berakná őket a darálóba egyedüli csatárként , sok teteje nincs .

Kellene egy Ibrahimovic annak feküdne ez a stílus egyedül elől verekedni védőkkel. :)

#726661 matgab Előzmény: #726648

Szalai egyedül csatárként, úgy, hogy nem kap hathatós középpályás támogatást nem játszató meg.

Egy a háromban nem fogja megnyerni az ütközeteit.

Az egy csatáros játék akkor jó, ha két szélső középpályás és a támadó középpályás villámgyorsan a labdával együtt felérnek a támadáshoz.

A magyar válogatott meg általában annyit csinál, hogy a védő belebikáz egy nagyot a labdába, ha szerencsénk van a csatár felé és akkor ha egyáltalán megszerzi a csatár, akkor ott 3-5 ember gyűrűjében meg kellene tartania a labdát és pontosan továbbjátszani. Mission impossible.

Az egy csatáros játéknál a védekező középpálya és a védők amint megszerzik a labdát villámgyors felpasszokkal, felfutásokkal kell felvinni a labdát a csatárig és ott vagy a lyukba ki kell ugratni, vagy szélről be kell ívelni (de nem a 16-os csücskétől 5-10 méterre kifelé ill félpálya felé, hanem le kell vinni az alapvonalig és onnan.

Persze magyar bajnokságban az is működik , hogy felkúrom a labdát, az ellenfél védője vagy egyből hibázik és elrohan a lasztival a csatár, vagy úgy fejeli le a labdát , hogy az ellenfél középpályásának és abból lehet indulni. De azért ezt max egy közép-alsó kategóriás védekezni nem tudó ellenfél ellen lehet megvalósítani...

ugy annyira itt néhány m…

#726648 Sumér harcos

ugy annyira itt néhány meccs alatt....nem vagyok elájulva Szalaitól.

igaz mindig 3man fogják,minden meccsen......de....többet várnék tőle.

#726647 banyaiz Előzmény: #726644

Felesleges kockázat lett volna.

Ott a baj nincs olyan állományunk ami kiáll egy középcsapat ellen és támadásokkal bedarálja.

Már az egy nagy előrelépés tudunk kapott gól nélkül meccset lehozni, nem könnyen. Ez az alap modern fociban vsz.

További előrelépés az lenne, úgy is stabil lenne a védelmünk ha feljebb toljuk. Aztán a csúcs támadó szemlélet de közben a védekezésünk stabil, és mindezt komoly csapatok ellen. :) Na hát ettől k. messze vagyunk.

Ennyi a tudományunk jelenleg.

#726644 TrendMan Előzmény: #726595

Akivel néztem azt mondja:

Inkább kapjunk ki, de támadjunk!

Az igazi egy olyan csapat lenne, amelyet normál esetben Egervári edz, de kritikus mérkőzésekre Dárdai készit fel.

#726595 banyaiz Előzmény: #726590

Görög meccsen tudatosan választottuk ezt a játékot. Egyébként kikaptunk volna vsz.

Így is volt 3 ziccerünk. Nekik kellett támadni nem tudtuk kihasználni.

#726594 banyaiz Előzmény: #726590

2. hely benne van vsz.

finn , éír, román meccs nagyon kiegyenlített. Egyiknél sem vagyunk jobbak sokkal , vagy rosszabbak. Mindegyikkel játszunk még. Verni kell őket.

Könnyű mondani. De az jó, hogy románokkal itthon játszunk. Finn , éír nekem nem tűnik verhetetlennek még a mi számunkra sem.

#726590 matgab Előzmény: #726587

sztem is az éÍrek ki fognak pukkandi, de fél lábbal már bent vannak.

Ezt a görög meccset nagyon be kellett volna húzzuk itthon. Ezek a görögök is favágók voltak,de mi meg még inkább. Szinte hármat nem tudtunk előre egymáshoz passzolni, pedig ezek a görögök egyáltalán nem nagy focit mutattak.

Kicsit sztem tele volt a nadrág nálunk, de lehet, hogy a védekezésre koncentráltunk. Amit hellyel közzel meg is oldottunk, egy jobb csapattól azért kaptunk volna hármat kb.

Arról meg nem Dárdai tehet, hogy 3-11 méterről a magyar játékosok (Gera, Nikolics) nem tudják eltalálni a labdát, vagy 18 méterről zavartalanul lőve a kapu közepébe pottyantjuk a labdát.

Hát nem tudom, a legszebb talán az lenne, ha megtartanánk a harmadik helyet és ott kiesnénk a pótselejtezőn...

Nem volt rossz ez a görö…

#726587 banyaiz

Nem volt rossz ez a görögök elleni produkciónk. Amit tetszett hajtottunk, látszott az akarás, és nem fostunk be ahogy szoktunk általában.

Sajnos focizni nem tudunk, így nehéz a dolog. :) De látok előrelépést, nem fejetlenül össze vissza rúgjuk labdát, próbáljuk megtartani, kontrára játszani. Önbizalom féleség is látszik .

Ezen a meccsen van egy komoly befejezőcsatárunk , lő két gólt kis szerencsével.

Finnek ellen idegenben és a románok ellen itthon győzni kellene. Keservesen nehéz lesz, de még mindig azt mondom ez a görög csapat igaz utolsó a csoportban de a legjobb játékerőt képviseli.

2. hely elérhető . Észak-írek egy favágó csapat csak megelőzzük őket. Igaz mi sem vagyunk éppen nagy labdazsonglőrök de náluk jobbak vagyunk.

#726488 _pda_ Előzmény: #726486

hmmm...

ezért kár volt odamenni

olyan kondiban van ránézésre a másikhoz képest, mint aki most állt fel a fotelból

szomorú az ilyet látni, h valaki elmegy némi aprópénzért leveretni magát

#726486 kápé Előzmény: #726393

Az első menetben három padlózás után KO-vereséget szenvedett Petrányi Zoltán a 43 éves nehézsúlyú exvilágbajnok, az amerikai Shannon Briggs ellen egy panamai bokszgálán.