Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#726922 Ddavid Előzmény: #726917

Kicsit olyan érzés az egész USA piac mint amikor benne vagy 1 részvénybe és semerre sem akar menni...

#726889 Ddavid Előzmény: #726839

Egyre jobban lassulo indexnovekedes van. Alig vannak mar jo sztorik es egyre nehezebb jo papirra tenni. Szerintem ez mar nem teljes bull csak olyan 30% os...

#726869 matgab Előzmény: #726858

nem akarom elkiabálni, de ahhoz képest, hogy minden piros az én részvényeimből 10-ből csak 4 esett ma, igaz azok elég szépeket estek...

#726847 Koffein Előzmény: #726839

aszongya hogy

"Investors should sell any equities bought over the past year, hold the proceeds as cash and take a holiday from the market for six months, according to Steen Jakobsen, Saxo Bank A/S’s chief economist."

#726839 matgab Előzmény: #726700

nem értem ma a részvényár mozgásokat.. Reggel után azt hittem , hogy minden szép minden jó, erre vöröslik minden...

Oké görögök, görögök, de ezt már egy hónapja bőven tudjuk, mi az újdonság?

Auspex 100$, besz@rok! …

#726679 Fornit

Auspex 100$, besz@rok!

Karácsonykor szálltam ki 50-en... persze így is a legjobb %-os tradem volt, na de ez....most lenne ötszörözés...

#726447 rbbj11 Előzmény: #726398

Lorillardot sztem drágán vetted, de a többi jó papír, nem olyan rossz áron, lehet belőle még cserebogár

#726403 Greeny Előzmény: #726389

Sajnos egyetértek. Legalább is az elmúlt egy hét elég ... lett. De hát ugye azért nem mindig rövidtávra szállunk be egy-egy papírba. Most azért tényleg jó lenne találni megint vmi jóárasított papírt, most nekem elég "csak" egy 10%os futamra.

#726398 matgab Előzmény: #726391

igen, remélem én is, hogy ez csak egy beszállópont volt, amit nem sikerült jól eltalálnom, mert az esés előtt szálltam be...

Most legígéretesebb papíromnak a Lockheed-et látom, valamint továbbra is az ELMÜ -Émász párost...

szerencsére ezekből van a legtöbb, bár nem lennék szomorú, ha a rank progress, a Lorrilard és a Virgin Airlines is megindulna lassan.

#726391 Fornit Előzmény: #726389

Nekem csak az elmúlt 2 nap. 2 hetet vetett vissza a számlám törzsfejlődésében.

A dollárral ne foglalkozz, úgysem váltod fornitra mostanában.

#726389 Bendeguz Előzmény: #726381

kiábrándító volt az elmúlt 2 hét termése, realizálatlan nulla/veszteségek mindenhol, dolláron is vesztettünk egy csomót.