Kicsit olyan érzés az egész USA piac mint amikor benne vagy 1 részvénybe és semerre sem akar menni...
Kicsit olyan érzés az egész USA piac mint amikor benne vagy 1 részvénybe és semerre sem akar menni...
bloombergék, azt mondják, hogy a maci bekopogott az ajtón
http://www.bloomberg.com/news/videos/2015-03-31/the-worst-2015-first-quarter-s-p-500-performers
korrekció vagy tetőzés zajlik, nekem továbbra is ez a nagy kérdés
Egyre jobban lassulo indexnovekedes van. Alig vannak mar jo sztorik es egyre nehezebb jo papirra tenni. Szerintem ez mar nem teljes bull csak olyan 30% os...
nem akarom elkiabálni, de ahhoz képest, hogy minden piros az én részvényeimből 10-ből csak 4 esett ma, igaz azok elég szépeket estek...
Nekünk is, csak mi nem bírunk leállni a kereskedéssel :))
ennek is már csak a karibi csajokon jár az esze...:-)
aszongya hogy
"Investors should sell any equities bought over the past year, hold the proceeds as cash and take a holiday from the market for six months, according to Steen Jakobsen, Saxo Bank A/S’s chief economist."
nem értem ma a részvényár mozgásokat.. Reggel után azt hittem , hogy minden szép minden jó, erre vöröslik minden...
Oké görögök, görögök, de ezt már egy hónapja bőven tudjuk, mi az újdonság?
Én Ariad-ot vettem a múlt héten , eddig jó, 6% pluszban
ez a lorillard nem volt a legjobb ötlet eddig úgy néz ki...
Auspex 100$, besz@rok!
Karácsonykor szálltam ki 50-en... persze így is a legjobb %-os tradem volt, na de ez....most lenne ötszörözés...
Lorillardot sztem drágán vetted, de a többi jó papír, nem olyan rossz áron, lehet belőle még cserebogár
Sajnos egyetértek. Legalább is az elmúlt egy hét elég ... lett. De hát ugye azért nem mindig rövidtávra szállunk be egy-egy papírba. Most azért tényleg jó lenne találni megint vmi jóárasított papírt, most nekem elég "csak" egy 10%os futamra.
igen, remélem én is, hogy ez csak egy beszállópont volt, amit nem sikerült jól eltalálnom, mert az esés előtt szálltam be...
Most legígéretesebb papíromnak a Lockheed-et látom, valamint továbbra is az ELMÜ -Émász párost...
szerencsére ezekből van a legtöbb, bár nem lennék szomorú, ha a rank progress, a Lorrilard és a Virgin Airlines is megindulna lassan.
Nekem csak az elmúlt 2 nap. 2 hetet vetett vissza a számlám törzsfejlődésében.
A dollárral ne foglalkozz, úgysem váltod fornitra mostanában.