Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#726604 Kissherceg Előzmény: #726542

Dr. Pongrácz Antal az OTP Bank igazgatóságának alelnöke a bank javadalmazási politikájának keretében 29 282 darab OTP részvényt kapott, ezt a mennyiséget március 27-én 5306 forintos árfolyamon értékesítette. A tranzakciót követően dr. Pongrácz Antal OTP-részvény tulajdona 25 427 darabra csökkent.

#726542 Csusza Előzmény: #726518

"Vsz az nem kivitelezhető leosztja, hogy csak állami bankokon keresztül menjenek támogatások"

Miért ne menne? Megoldják, ha ezt akarják. Én bízom az ilyen irányú szakértelmükben...

#726518 banyaiz Előzmény: #726435

Meddig tud ebben elmenni . Vsz az nem kivitelezhető leosztja, hogy csak állami bankokon keresztül menjenek támogatások. De azért a szándék meglehet rá. Nem véletlenül beszélnek erről Otp-s vezetők.

Azért ez nem olyan mint egy pályázat ahol formailag rendben minden akkor nem tud EU belekötni a nyertes személyébe, lehet haveroknak osztogatni trafikokat, és földeket stb.

Itt azért eléggé kilógna a lóláb . Bár ezektől a vadbarmoktól minden kitelik.

#726432 banyaiz Előzmény: #726145

KITE miatt nem aggódnék. 10 mrd-os nagyságrend hitelállomány , aztán meló lehet nincs vele annyi mint 20 lakossági hitellel aminek az összege mondjuk 100 millió. Ráadásul a kockázat arra, hogy nem fizeti vissza lehet nincs akkora mint a 20 lakossági hitelnél sőt. :)

Állami bank az már keményebb téma. EU-s források elosztásáról olvastam nemrég egy cikket , Wolf nyilatkozott vannak félelmeik Otp diszpreferált lesz az ügyben. Állami illetékes is beszélt no para még most dolgozzák ki az eljárást.

EU-ban vagyunk , Otp mondogatja minden eszközzel lép ha hátrányok érik politika részéről.

Ez miatt vannak félelmeim ahol dohánytrafikokat így el lehetett osztani csont nélkül.

én az 54xx-sokat kivágta…

#726372 Euroman

én az 54xx-sokat kivágtam most 5248 és 5288-on veszteséggel....elegem lett a mai rángatózásból, és már nem hiszek benne...

#726368 Kissherceg Előzmény: #726366

Én még kicsit lejjebb, egyébként iszonyat bosszús vagyok otp miatt, kétszer szívatott meg idén..

#726347 Kissherceg Előzmény: #726332

vajon mutyi e?

"Több mint tízmilliárd forinttal kívánja az idén finanszírozni az OTP Bank a nádudvari KITE Zrt.-t, amelyben 46,86 százalékos kisebbségi tulajdonrésszel bír. A pénzintézet a hitelezést arra a stratégiai partnerségi megállapodásra alapozza, amelyet még 2013-ban kötött a legnagyobb hazai agrárintegrátornak számító KITE-vel. A vállalatnak az idén öt bank összesen mintegy 50 milliárd forint hitelkeretet nyújt ahhoz, hogy a cég finanszírozhassa integrált termelői partnereit."

Hú, mi van itt, ketten i…

#726268 Csusza

Hú, mi van itt, ketten is csüngtök a ...... témán??? :-D

Megtartottam végül a pakkot, nagy eséllyel jó lesz ez már akár holnap is.