vettem OTP-t 1279-en és 3750 körül is...
sc, semmi funda...
visszanyitottam shortot, ilyen nincs, ez mär euforia a köbön
olyan nincs, hogy korrekcio es vmire valo fundäs hätter ok nelkül 50% ralli utän ne korrekciozzon az ärfolyam
írni akartam, h Neeee, de gondoltam nem okoskodok....
ööö ezek bolondok, kivárok...
PÜ pedig elment!
Kíváncsi leszek a közzétételekre,h ki zárt ennyire shortot
"Longolni ilyen hülyén nem lehet! "
:-DDD
És nem jött PÜ!
5400 és 5600on kénytelen leszek nyitni
egyébként jó szöveg :D
Ja...akarnak...a shortosok!
Longolni ilyen hülyén nem lehet!
Szinte felrobbannak a short stoppok....de régen láttam már ilyet!
Most ez SC, vagy ennyire akar mindenki otp részvényt? Ez itt a nagy kérdés
Hihetetlen ez a mostani piaci környezet...a régi szép időkre emlékeztet!
Csusza! PÜ!
Konkrét kérdéseidre. Helyzettől függene. Még egy 7-10 k közötti tartomány is álomszerűnek tűnik jelenlegi gazdasági helyzetben. Speciális unortodox magyar találmányokkal megáldva még ráadásként. :)
Nekem a kiindulási pontom az volt válság, pánik és a többi. Aztán élénkítés , lecsitulnak a kedélyek és ATH. Klasszikus forgatókönyv tőzsdén válság , pánik esetén.
Otp-ben azért mert úgy gondolkoztam külföldi leánybankokban nagy növekedési potenciálja van még. Mivel a régió felzárkóztatása szükséges ebben a régióban dolgozik, nagy piac, nagy növekedési kilátásokkal.
Na most az alapkoncepció működött csak nem a Bét-en, és nem Otp-ben, és nem a régióban stb. :) Lásd Usa, vagy Dax.
Kifulladt a lendülete a cégnek. Tartósan vagy átmenetileg ez a nagy kérdés. 95-2007 között bő 10 év százszorozott árfolyamilag. aztán szűk 10 év 2007-2015 vergődött .
Más otp-n szocializálódtam. :) Olyanon amit tizedelnek és mindenki hüledezik hova a 3,14-ba emelkedik még ez már 2000 már 3000 ez régi áron 20.000, 30.000 , 40.000 ez hihetetlen . Azok más idők voltak egy kicsit.
van/lesz rá esély.
11.855-12.255 jó volt egy napra...majd ebből megint vissza megyek oda :)
Grat, és ne keseregj, majd veszel te még osztira! ;-)
Majd ha a sunyi molly megindul...