Jót gurultam, bár az elején egy olasz rendszámú Vito miatt lemnetem az útról (bicikliseket előzött, s a kanyar miatt nem tudott visszamenni).
Ricsi, húzod te is a gázt? :-)
Jót gurultam, bár az elején egy olasz rendszámú Vito miatt lemnetem az útról (bicikliseket előzött, s a kanyar miatt nem tudott visszamenni).
Ricsi, húzod te is a gázt? :-)
1). nem kívánkozom vissza
2). bármikor lehet mindent venni
Van az a vételár, ami ráültet egy 600-as bringára.. :-)
Ha ilyenre szánnám magam , akkor próbát tartanék. Kint élni 1-2 évig közben megtartani nagyjából itthon mindent , könnyen vissza lehet jönni ha visszakívánkoznék. Csak le kell porolni a bútorokat , és bekapcsolni a hűtőt stb :)
Igen, ez a terv.
Már csak a gyerekeim miatt vagyunk itt.
Elmentek végleg tervek szerint? Tehát eladtok itt mindent ingatlan minden és viszlát, aztán spanyolba vesztek letelepedtek?
Vmivel őszig is járni kell.. utána meg átveszem téli áron.. :-)
Ősszel megyünk végleg kifelé (legalábbis ez a terv), oda meg nem kell ez a motor, és gondoltam, tavasszal kipattanok belőle.
Valaki más csinálta jól, aki elvitte előlem az eladó gépeket.. :-) A sajátom meg tiptop volt, általában nincs gondom az eladással, mert sokáig keresem, mire végre top gépet találok. Azt meg könnyű eladni, tkp én teszek szívességet. :-) Mit árulsz? Uncsi a Yamaha?
Engem meg fel sem hívtak. Valamit te baromi jól csinálsz, amit én nem...
Vazz, már a második motorról csúszok le, mert elviszik.. ez a tavasz hátránya.. :-)