Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#724956 Bendeguz Előzmény: #724946

MACI tickert nem találtam, de az Alcatel nekem ugyanolyan, mint a Nokia. Kiemelkedte magát, innentől szürke zóna.

#724949 matgab Előzmény: #724938

Bendegúz, PKO-ról kihoznál valami elemzést, aminek az a vége , hogy 41 zloty felett adhatom el a részvényem?? :-) (Szerintem ezt a JP Morgan-nél is így csinálják)

#724946 Greeny Előzmény: #724938

pl ALU, nem mondanám tuti befutónak, de szvsz van benne lehetőség, ha folytatódik a pozitív folyamat (van honnan/miből kijönni).

De a Maci (M) nekem hosszúra, igen tecik (habár jobb lett volna 2012 környékén beleszállni, habár azért a 2014 nem volt a legjobb éve, szvsz kicsit alulértékelt a társakhoz, és stabilan mászik felfelé), elég régóta fent van a listámon (de még nincs pozim).

#724934 matgab Előzmény: #724929

Nézd meg a Safilo-t (IT), vagy a Grand Vision-t..Olyan szépen emelkednek, nyugisan.

Vagy az Inditex, vagy H&M...

#724933 Bendeguz Előzmény: #724929

Mastercard jól néz ki naposon, indik vételen, korrekciók megvoltak. 96 és 104 a célárak.

#724929 Bendeguz Előzmény: #724927

köszkösz! :) keresek még 1 pozit faterom nyugis számlájára. valami stabilan emelkedő vacak jó volna. kitörés előtt még jobb :)

#724926 Fornit Előzmény: #724922

A 3169.es hsz után azonnal telefonáltam a randomhoz, hogy vegyék le a VA-t az elérhető rv-k listájáról.

Tényleg baromi jó az ügyfélszolgálatuk :)))

#724922 matgab Előzmény: #724883

Vennék VA.US-t csak a randomnál nem lehet vele kereskedni, a KBC-nél meg nincs dollárom...

#724918 Greeny Előzmény: #724811

Esetleg ha megkérhetlek, és lesz még szabadidőd, akkor egy UA-t ha tudnál majd elemezni hétvégén.

Funda oldalról amit tudni lehet, majd rbbj javít ha belenéz, hogy fejlődik a cég, folyamatosan bővül a bevétel, az elmúlt 3 hónapban/1 évben nagyot ment. Ami kinéz, hogy kosárlabdában próbálnak piacot szerezni, és mivel Adidas visszalépett az azthiszem jövőre esedékes NBA bid-től, lehet benne fantázia.

Úgy látszik hogy Wizz-et…

#724915 Greeny

Úgy látszik hogy Wizz-et tényleg csak pozin kívülről üldözöm... :(

#724883 matgab Előzmény: #724833

ha nem nyit túl nagy plusszal a VA.us, akkor lehet, hogy veszek belőle egy próbakört...

Nem régen vezették be, volt már jó magasan, most volt egy leminősítés, -who cares- és az olaj most sztem irracionálisan korrigált. Ha azt akarják, hogy az olaj essen, akkor esni is fog, legfeljebb teszek rá egy szűk 12%-os stoppot (mert a 10% az úgyis be van kalkulálva).