Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: új oldal

#774031 Csusza Előzmény: #774024

Mint jó politikus. Csak a dicsérő szavak jutnak el hozzád. :-D

A Stocklandyard jobban teljesít! ;-)

#774030 TrendMan Előzmény: #774024

Külcsinre jobb, profibbnak tünik.

Viszont részletesen most nem tudom beleásni magamat.

#773886 JP Előzmény: #773790

Ránéztem kicsit, szerintem dögösebb, mint a mostani. Jól sikerült, gratula hozzá, ügyes vagy Herceg! It's just a question of time és úgy hozzá lehet szokni, hogy aztán már ez a régi lesz a komplikáltabb...... Szóval amennyit láttam, az okés.

Fórumban hsz-eknél a "Vá…

#773843 Csusza

Fórumban hsz-eknél a "Válasz" szerintem nincs jó helyen. Nagyon lent van, zavaró. Vagy olyan közel kellene, mint itt, vagy felrakni a jobb felső sarokba.

Most így csak feleslegesen nyújtja a hsz méretét, és a nem eléggé elkülönülő szín miatt sem szerencsés.

Szvsz.

#773841 Csusza Előzmény: #773840

Ja, a fejléc viszont sokal jobb, tisztább, a régi ott túl sűrű, masszás, én például rendszeresen nem veszem észre a PÜ-ket. (ok, én debil vagyok, nem mérvadó, de talán más is járt így)

Az Előfizetés gomb remélhetőleg csak valami ízetlen tréfa... :-)

#773840 Csusza Előzmény: #773732

Első blikkre csak a kinézetre volt időm.

Nem rossz ;-), de a régi átláthatóbb és kicsit jobban "egyben" van az egész, az új mintha a kelleténél jobban szét lenne húzva, messze vannak egymástól a tartalmak. (néhány hsz-ért már görgetni kell le-föl)

Másik a színek. Nem különül el eléggé a tartalom a háttértől, kicsit egybefolyik a dolog. (A régihez képest, de minden szokható persze.)

Még nézegetem...

#773824 polgarmester Előzmény: #773748

Egyenlőre nekem is. Talán azért mert a jelenlegi forma - olyan...egyedi, nem túlcizellált, moderneskedő, trendi. Olyan kis romkocsmás. Kényelmes, kiült karosszék.Miért is kell a reform?

Bár a tulaj szíve joga, ha enyém lenne - én is mindig reformálnék. Majd ált. megbánnám. Ő.o

:) hehe

#773741 Koffein Előzmény: #773732

- a hozzászólás fejlesztésre big like, hiánypótló volt már :)

- tovább a fórumba nekem nem teszik, hogy ennyire szét lett szedve, mert a mostani verzióban a pörgő topikok könnyebben kattinthatóak..

- üzenetküldés is üdítően hat :)

- mi akar lenni a prémium tagság? jaa most látom... fizetős lesz?? :-/

új oldal

#773732 Kissherceg

Sziasztok,

végső szakaszába ért az új stocky fejlesztése, ezért kérlek, hogy segítsetek a tesztelésbe és véleményezzétek is, lehetőleg egy hozzászólásban összegezve, hogy transzparens legyen. :)

Az oda írt tartalom majd elveszik, ezért ne fórumozzatok :)

http://test.stocklandyard.hu/

Re: nincs cím

#746124 Ibiza Előzmény: #724441

Szia

Ha bejelentkezem és elolvasom a "Új bejegyzések kedvenc fórumtémáidban" lévő új üzeneteket utána sem esik ki a listából..elég zavaró.

Szia mostanában ha jön …

#724441 Ibiza

Szia

mostanában ha jön üzenetem és elolvasom..utána még napokig azt jelzi van üzenetem.Ha kijelentkezem akkor is.

Re: nincs cím

#716769 Kissherceg Előzmény: #715324

A stocklandyard.hu eladásra kerül jövő év során. Fórumos érdeklődőnek szívesebben adnám el az oldalt.

Vagy Spade, felregelhetn…

#715324 Röné

Vagy Spade, felregelhetnél más néven is ide és úgy már biztos eltudnád olvasni a üzeneteket :)