Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Vazze, tegnap majdnem ki…

#723433 Tapasz

Vazze, tegnap majdnem kiestünk :-(.

Ez a Barca-Real nem lesz sétagalopp.

Re: nincs cím

#723349 Tapasz Előzmény: #723330

Várjuk ki a végét. Penaldo, ő legalább berúgja büntetőt, az autista tökmaggal pedig újrarúgatják a 11-est.

#723344 Kissherceg Előzmény: #723330

Szerintem főleg lengyelek. Ha igazán tökös vagy, akkor egy békemenetet szervezhetnél kintre, hogy javítsd vezetőnk helyzetét

#723330 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722925

Helyreállt a világ rendje! Penaldo pedig egy szánalmas bohóc. Jöhetne hozzánk bohócügyi miniszternek. Elvégre hamarosan üresedés lesz. Állítólag Ancelotti bekeményített. Már csak heti 4 kozmetika és 3 fodrász látogatási engedélyt adott a hisztisnek. Hajrá Barca! Més que un club! (jelentsen ez bármit is :-)

Valaki jön esetleg Krakkóba a "kis" jégkorong világbajnokságra?

Végre vezetjük a tabellá…

#722925 Kiss Zoltán

Végre vezetjük a tabellát!.Isteni ebéd volt.Desszertnek meg a Rajo Vallecano!Két hét múlva jöhet vacsira a real!!!

#722357 Turkoglu Előzmény: #722351

Szerintem nagy duzzogva végig tolja a 2 évet 8 milláért... utána lehet aláír még 2 évre 2-ért de kiköti, hogy csak heti két edzés-t plusz meccset vállal...

#722354 Kissherceg Előzmény: #722351

A Blikk írta meg, hogy a Fradi a tavaszi idényt már kicserélt gyepen kezdi, mert négy hónap alatt tönkrement a 240 milliós borítás. A lap szerint garanciális a csere, de új technológiát és fűfajtát használnak. Az eddigi skót gyep helyett a frankfurti stadiont is kezelő cég gyeptégláit hozták.

#722351 TrendMan Előzmény: #722349

Na erre céloztam az elöbb, nem mehet akárhová, mert egy átlagosan erős nyugat európai klub nem tudja kifizetni.

egyébként azt jól értem,…

#722348 TrendMan

egyébként azt jól értem, hogy mivel a drágán vették, ezért kivásárolni is csak drágán lehet?

Ergo kényszerpályán van?

Stimmt?

#722342 Kissherceg Előzmény: #722340

ha ügyesen beosztja a pénzt, nem úgy, mint Balázska, akkor élete végéig már nyaralhat. Bazsika viszont elkúrja a lovettát becsülettel