Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#722556 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722555

350? Ma este jól felminősítenek minket!(Ja, nem:-) és akkor skyrocket! Mellesleg a következő adandó alkalomnál ( miután ezek a nyikhaj "minősíthetetlenül" minősítgető fiúk-lányok elolvassák Matolcsy "zseniális" új könyvét ...) a felminősítésünk már elkerülhetetlenné válik! :-)

#722553 joepappa Előzmény: #722552

nem kell ezt elkapkodni 2016 os osztalék előtt két hónappal elég lesz majd megvenni 350Ft-on :)

#722552 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722504

Mi ez a szánalmas forgalom? Tudtam, hogy pofikázhatok egész nap hóót feleslegesen, mert Te minden körülmények között(és a többiek is!) inkább lovat veszel! Tudjátok Ti, hogy azok mennyit esznek, stb??? És ez? Na ugye! :-)

#722500 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722430

Bakker! Nem azon kellene filozofálni , hogy mi a ló! Inkább venni kéne ezt a szutykot:-) Tudod! Vegyétek a kazettámat hadd építsek még egy házat :-)

#722430 birkanyiiroo Előzmény: #722388

Valóban nem egyszerű a válasz arra a kérdésre, hogy: "Mi a ló?"... de az már tényleg fogós probléma, hogy létezhet-e pld. fehér ló? ;)

#722388 joepappa Előzmény: #722344

a lónak két füle van mégse szatyor, namost ez elég sok mindenre igaz. tehát elég sok minden nem szatyor. viszont mi a ló? :)

#722344 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722331

Ez is igaz! Már annyit botlottam, hogy néha alig bírtam felállni! :-) De mostanában jól állok a lábaimon..ahogy öregszem egyre jobban :-) A végén persze úgyis lelőnek :-)

#722331 Boby. Előzmény: #722321

Akkor lettél volna stílszerű, ha azt írod, hogy a lónak is négy lába van mégis megbotlik.

#722321 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722305

Most pihen! Ahogy a nagyok mondják, keresi az irányt! Erőt gyűjt, hogy 250- ről újra szárnyalhasson :-) Nem lóverseny ez... nevezzük korrekciónak, oszt ha lejjebb lesz 40 forinttal akkor majd máshogy nevezzük :-)

#722308 birkanyiiroo Előzmény: #722263

modernizáltam ez elméletet... azóta "triplagondol"-nak hívom. :)

Működési elv: Jó kis papper ez a teló (volt haszon télire!), de azért 250 alatt is lesz élet. :-)

#722263 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722113

"Ha így volna, akkor nem a gts-t kellet volna megvenni anyánktól..."

Szerintem a gts megvétele az anyától csak egy testcsel mint a fociban, de nevezhetjük pávatáncnak is :-) Az esemény "tovább gondolását" Rád bízom. De figyelmeztetlek, szükséged lesz birkanyíró kolléga "duplagondol" elméletének alkalmazására:-)