Regisztráció Elfelejtett jelszó

Az MNB felfüggesztette a Buda-Cash működését

Re: nem örül

#721717 matgab Előzmény: #721713

KBC mögött bank áll. Elvileg mivel belga anyja van, nem hiszem hogy itt Mo-n ilyenekkel piszkoskodna, de láttunk mi már Kulcsár ügyet is...

A random meg mivel nagyon egyszerűen mozog tudomásom szerint nincsenek saját menedzselésű alapjai, nem vállalják, hogy forgatják az ügyfél pénzét, ezért elvileg el sem játszhatják...

Persze ha a bróker díj nem fedezné hosszú távon a költségeiket, akkor elméletileg el tudnák lopni a pénzt, de egyelőre nekem nem volt olyan tapasztalatom, hogy sunnyognának...

#721715 joepappa Előzmény: #721713

remélem a kbc-eléggé mert ott a lóvém. :) nemzetközi bank van mögötte nem magyar miliárdosok.

#721713 Ddavid Előzmény: #721693

Érdekelne, hogy a Random Capital meg a KBC mennyire stabil ilyen szempontból?

Valakinek valami infója, érve esetleg?

#721693 Sumér harcos Előzmény: #721358

egyébként ahogyan gondolkoztam a multon,magam is voltam már felfüggesztett brokerháznál,de azt csak 1honapra függesztették fel 1999 márciusában.

Re: nincs cím

#721673 Kissherceg Előzmény: #721663

A DRB Bankcsoport fizetőképességi helyzete miatt az MNB mától 60 ezer forintra csökkentette a kifizethető betétek és más források összegét - közölte a felügyelet. Úgy fest, szükség lesz az Országos Betébiztosítási Alap bevatkozására - csakhogy az a bökkenő, hogy az alap vagyona tavaly majdnem elfogyott.

Ez gáz....

#721637 Zotya32 Előzmény: #721635

http://tv2.hu/musoraink/tenyek/169694_brokercegeket_tiltott_be_az_mnb.html

Betiltotta két brókercég működését a Magyar Nemzeti Bank. Az egyiket Panamában, a másikat a Seychelle-szigeteken jegyezték be. Kiderült, hogy a két cég úgy ajánlott befektetéseket, és úgy alkalmazott ügynököket Magyarországon, hogy nem is volt erre engedélyük. Ha valakinek kára lesz abból, hogy ezekkel a cégekkel kapcsolatban állt, pert indíthat.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. február 23. 18:53

#721609 banyaiz Előzmény: #721500

Megvárom a részleteket pontosan mi is történt. Gondolom nem lesz egy gyors vizsgálat.

Norbi csak olyan szempontból érdekes, hogy behozza a cégét és pár hónap múlva szinte az összes bevezetett részvény zárolva lesz brókerbotrány miatt. Nem sok ilyen eset lehetett a világon.