Regisztráció Elfelejtett jelszó

Az MNB felfüggesztette a Buda-Cash működését

Re: nem örül

#721500 prfecó Előzmény: #721431

Norbi megérdemli , mert cége szinte semmit sem ér , mégis IPO- n keresztül pénzt akart.

Mondjuk senki sem vállalata , csak BC . Bevezetési pénzen kivül Ők már ismerték IPO-n keresztül kisbüfik lehúzását és most a céget ( Updata-Norbi ) is lenyúlták.

Politika is vastagon benne lesz BC tündöklésében és bukásában . Persze a 13 milliárd forint veszteség miatt ( frank árfolyam )miatt dőltek meg végérvényesen a dominók. BC olyan pénzekhez akart nyúlni , amit politika már nem engedhetett meg magának . 4 takarék szövetkezeti Bank bedöntése legalább 150.000 ember pénze bánta volna.

#721478 banyaiz Előzmény: #721460

Nem tudok róla ezt vhol meg lehetne nézni. Elvileg a Keler-en kívül a cég tudja, és az ügyfelek külön külön a sajátjukat. Híreket nézve BC volt a legnagyobb szereplő határidős piacon, és határidős ügyleteket lehet zárni .

Mikortól lehet illetve van e erre vmilyen szabály még, mennyi lehet a nyitott ügyletek egyenlege azt kellene tudni.

Ami viszont eléggé figyelmeztető jel itt a nagy magyar bankrendszer építésben , ez a sok csőd mostanában. Tavaly jópár takszöv, aztán Széchenyi bank , most BC .

Mkb méretű banknál jól kellene megválasztani a haverokat kinek a kezébe kerülhet. Mert ha úgy jár mint Széchenyi bank, és mint a németek nem tőkésítik szorgalmasan akkor csúnya bukta lesz az országnak. Nem beszélve arról ha esetleg a BB -vel összevontan juttatják egy kézbe.

#721436 walex Előzmény: #721407

Sok céget ki kéne még rúgni a BÉT-ről (B és T nagy része), de végre történik valami sok-sok év után.

#721431 banyaiz Előzmény: #721427

Nekem is kb fél év volt.

100 mrd-os kárt hogyan? Mivel? Ezt elképzelni nem tudom mit alkothattak, piramisjáték a kötvényekkel és az ügyfelek értékpapírjaival? 100 mrd nagyon soknak tűnik , nem volt egy pici cég az is igaz, de akkor is nagy összeg.

Ami még bónusz ez a norbis történet, szinte minden norbi papír BC számlán lehet , könnyen előfordulhat 1 évig vagy ki tudja meddig 0 db ami gazdát cserélhet mert majdnem mind zárolva van.

Szegény Norbi rögtön belekóstol a tőzsde sűrűjébe, behozza céget 2 hónap múlva fejre áll a bevezetést intéző cég. Biztató kezdet. :)

#721427 prfecó Előzmény: #721358

Megtapasztaltam én is brókercég felszámolást 30 napból kb. félév lett mire áttranszferáltak mindent.

Vigyázzatok mert BC határidőben volt erős és kényszer pozició zárások lesznek egy héten belül.

Re: nincs cím

#721404 picirigo Előzmény: #721379

Én voltam régen BC-s....szőrnyű hozzá nem értéssel találkoztam ott!!! Gondoljátok el, ha én ezt mondom!!!! :D:D:D:D

#721400 banyaiz Előzmény: #721359

Inkább a bizonytalanság volt rosszabb. Nyilván az is probléma kereskednél és nem tudsz, de az még rosszabb volt mi lesz ebből. Ott valami olyasmi volt kiváltó ok nagyot buktak és megrendült a cég. De úgy emlékszem ügyfeleket kár nem ért, ügyfélszámlákhoz nem nyúltak és hasonló mókák.

Ez a BC sztori mai hírek alapján rázósabbnak tűnik.

Re: nincs cím

#721373 Ibiza Előzmény: #721366

ja politika..mikor 100mrd a hiány és a gyanu szerint mérlegeket hamisítottak..kb 10 éve görgettek..(gazdasági rádióban hallottam)

na, kíváncsi vagyok mi, …

#721366 hosszhuszár

na, kíváncsi vagyok mi, vagy ki borította a bilit?

Erősen politikai szaga van, szerintem...

#721359 joepappa Előzmény: #721358

az nem kár, hogy fél évig nem tudtál kereskedi. hát dehogynem kár. csak nem akkora mintha az egész ment volna a levesbe. szvsz.

#721358 banyaiz Előzmény: #721348

Volt ilyen élményben részem még a Diana brókercégnél. Ott jópár hónapig zárolva volt aztán a Concorde megvette az ügyfélállományt , és nem volt kár, részvények megmaradtak a számlán.

Csak kb fél évig ment a téma és addig zárolva volt a számla.