Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: menü

#73356 Kitano Előzmény: #72403

Én is köszönöm a meghívást, de az utóbbi két hétben folyamatos időzavarban vagyok. Egy céget úgy tűnik ma eladtunk, egy másikhoz ide ette a fene az adóhivatalt három éves átfogó ellenőrzésre. Párhuzamosan 2 banknál hitellimit-megújításom fut, ja és jún 30-ig konszolidálnom kellene. Minden résztvevőnek kellemes időtöltést kívánok. A helyszín és a menü egyébként nagyon szimpatikus, és ha a csárdában még cigányzene is van, hát lehet hogy meggondolom magam és mégis elmegyek.

Re: nincs cím

#73354 kerikoma Előzmény: #73336

Én is köszönöm a megkeresést, remélem egyszer a közeljövőbe ott lehetek köztetek! Most még nem megy, de a következőre remélem rá tudok szervezni. Mellékesen mondom, ha majd számítani fog akkor inkább péntek, vagy szombat lenne jó a vidékieknek szvsz.

Jó beszélgetéseket és jó szórakozást mindenkinek! :-)

Nagyon sajnálom, hogy ne…

#73336 Zabás

Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk ott lenni, pedig igencsak közel van hozzánk a csárda /Fót/! De a feleségem szülinapja van pont 25-én. Majd legközelebb ott leszünk!

#72896 Lovax Előzmény: #72859

Nyár vége felé jó lenne megint egy, hátha arra olyanok is el tudnak jönni, akiknek már elkezdődött a nyári szünet vagy épp nem érnek rá.

#72843 kratya Előzmény: #72839

Sajna Mivel édes apám szüli napját ünnepeljük (60), így a az első, és egyben nevezetes találkozott ki kell hagynom.

De mivel úgy is két hetes intervallumban gondolkodtok, így remélem hamar bepótolom.

Nektek nagyon jó szórakozást kívánok!!!!!!

#72819 Lovax Előzmény: #72784

Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, ez lenne életem első topiktalálkozója, de sajnos külföldi munkából csak pénteken éjszaka érek haza. A következőn ott leszek.

A kedves egybegyűlt olvtársaknak jó élést és sok szalámis szendvicset kivánok. :)

#72784 picirigo Előzmény: #72403

Köszönöm a meghívást, szívesen megismernék mindenkit, nagyon jó arcok lehettek!!!

De sajnos a távolság és az időbeosztásom miatt egyenlőre várnom kell a következő találkozóra!

Köszönöm

#72403 Kissherceg Előzmény: #71773

Amennyiben az M0-n a déli szektor felől érkeznek, úgy közvetlenül a Megyeri Híd előtt kell letérni "Újpest-Dunakeszi-dél" irányba.

Ezek után a Váci úton folytassák útjukat.

A Megyeri Csárda a jobb oldalon található, gyakorlatilag az első "ház", Budapest közig.határa után.

Segítségnek :)

#71773 Ozzy_ Előzmény: #71555

Ha nem gond most Kanáriról nem repülnék haza, de legközelebb ott leszek =)

#71737 Johny King Előzmény: #71602

Szia Herceg!

Ha túlélem a keddi Depeche Mode koncertet, akkor Én is mennék, ha lehet!

Több infót kitől lehet kapni???

Tőled?

#71735 Amatoregy Előzmény: #71714

csatlakozom...

meg a buszmeg alatti express étterem. Zárás előtt zóna helyett teljes adag...

#71715 akpo7 Előzmény: #71569

Herceg meghív a Phyl nyerőjéből egy dupla Bushmills-re, a többit meg trade-eld össze 3 nap alatt a BETen! :)))

#71714 akpo7 Előzmény: #71567

A bor mellett különösen az egri Szantofer vendéglő miatt bármikor visszamegyek Egerbe. :)

Amúgy mindenkinek jó szórakozást! Az én repülőm 3 napot késik, tehát az elsőről lemaradok.

I. Stocklandyard találkozó június 25. (részletek az Események menüpontban)

#71708 Amatoregy

Mindenki regisztált?

Emlékeztetőül a népesebb fórumokban feldobva...