Én most 630-on zárnék ebben a körben.A 600 érdekes szint szerintem. Azt szakíthatja is, és pattanhat is róla.
Én most 630-on zárnék ebben a körben.A 600 érdekes szint szerintem. Azt szakíthatja is, és pattanhat is róla.
Én is pipáztatom magam ezzel a megyek a piac utánnal,pénteken zártam kár volt....
Hmm, Én is nyitogatom, de kergetem a piacot basszus...
Remélem, 2 napja shortoltam 850-en, jó lenne zárni. Persze lehet, nem érdemes, de én azt gondolom, még fogok tudni újra nyitni 850 felett.
unalom lesz nem buli..
Ez szuper! És mit csinálok a tőkém másik felével egy hónapig? :D
Van ingyenes megoldás is a reál adatokra az Equitasnál!
Csak 50 000 000Ft ért kel/hónap kereskedni!
25-25millát adni-venni! Hamar összejön DT-ban :) !
Ha jól gondolom, real time bux hatid elemzőprogramban csak úgy lehet, ha előfizetsz kbc equitas + amibroker kombóra, mert a peti le tudja adni az adatokat az amibroker-be.
De ha arra vetemednél hogy kereskedsz vele, meg ne próbáld real nélkül!!!!!!!!!!
sehogy. hosszabban nincs olyen ticker ott.. máshol se...
de portfolion késleltetve ott van
Nem tudjátok véletlenül, hogy a stooq.com-on lehet követni a bux0912-t? Ha igen akkor hol? Eddig akárhogy is néztem nem találtam meg, de mondjuk sok más dolgot is csak nehezen, szóval lehet a júzerben van a hiba. Nagyon megszoktam már azt az oldalt de sajna lengyelül nem tudok... (esetleg ha valami hasonló oldalt tudnátok javasolni az is megfelelne)
Itt vagyok. Kicsit el voltam havazva a munkahelyemen, ritkán ugyan de olvastalak benneteket. 17200-as shortom sajna kistoppoltátok :-), de azért így is szépen hozott a konyhára. Úgy tűnik lassan kifullad az altrend, Hernádiék is szépen a helyükre kerülnek, irány a béka feneke! Most már csak azt lenne jó tudni, hogy Bakiba belongozódott-e...