Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#712519 Kiss Zoltán Előzmény: #712518

Nálunk feleségem távoli rokonai voltak,de szerencsére időben elmentek.Velük is volt egy 12 éves kisfiú,aki miután meglátta a borospincékben kirakott Barca plakátok és zászlók mennyiségét,azt mondta ő már el sem meri mondani,hogy melyik csapatnak szurkol!Mondom neki csak nem a realnak??:) Ááá az első félidőben még remegtem az idegességtől,de a második félidőben már csak ültem mint a tök.Tényleg jobb volt most a real,ez van!Eddig a legjobb sms amit realos a diákjaimtól kaptam:"királyi jó estét kívánunk"!

#712518 Tapasz Előzmény: #712516

Pont most írtam én is :-)).

Köszi a gratulát (nevelt fiam tiszta ideg), a saját fiam is velünk nézte, de ő még nincs megfertőzve ( csak 12 éves)

#712517 Tapasz Előzmény: #712509

Én már az elmúlt évek alapján nem számítottam semmi jóra. Reméltem nem lesz 0:5. Az elején nagy mákunk volt, majd később is. Végre nyertünk ellenetek.

#712509 Kiss Zoltán Előzmény: #711312

Na szerinted mi lesz az este?Mondjuk abban biztos vagyok,hogy gól nélkül nem ússzuk meg!Kicsit félek mert a Liverpool azért nem rossz csapat,de edzőmeccset csináltatok belőle!Amúgy jó szurkolást!Tippem 3-3!!!

#711810 TrendMan Előzmény: #711809

Szerintem nem.

Dzsudzsák és Szalai is elemükben voltak legutóóbb, 2-1-re nyertünk odakint.

Ez az a meccs, amit be kell és be tudunk húzni.

"Kiszenvedtük a három po…

#711647 TrendMan

"Kiszenvedtük a három pontot Nem kezdtünk jól, hogy mi ennek az oka, azt nem tudom, lehet, hogy túl sokat edzettek a fiúk a kezem alatt, de az is lehet, hogy túl sok volt az információ. Mind a két meccset rosszul kezdtük, talán a nyomás miatt. A fejekkel van egy kis gond, ennek ki kell majd deríteni az okát. Az ellenfél hozzá volt szokva a csúszós, műfüves pályához, nekünk sokszor elugrott a labda, ebből ők meg is tudtak indulni. A legfontosabb azonban, hogy három ponttal mehetünk haza. Ezt úgy szokták mondani, hogy "mosd meg a fogad, köpj, és felejtsd el az egészet, készülj a következőre" - idézi az mlsz.hu a szövetségi kapitányt.

Én is ha főzök valamit, általában másodszorra mindig rosszabb lesz, mint előszörre.

Aztán javul:-9

Ergo a finnek ellen is nyerni fogunk....

#711646 Turkoglu Előzmény: #711634

Csúszott a műfű a srácoknak, azt mondták...

Mondjuk azzal együtt is igen gyenge volt ez a tegnapi teljesítmény...

#711634 TrendMan Előzmény: #711632

Még, ha Dárdai szimpatikus is, ez egy nagyon gyenge teljesitmény volt.

Állítólag veszettül besavasodtak a játékosok a román meccs után. (???)

Mi lenne ezekkel egy VB vagy EB tornán, ahol minden 3. nap játszani kell?

#711632 banyaiz Előzmény: #711629

Meg akartam tenni a nyerünk, első félidőben vezetünk, legalább 4 gól lesz mixet. Jó , hogy nem játszottam meg 4 góltól messze voltunk.

Ezek a feröeri halászok elég kulturált focit mutattak be .

Mi ha optimista akarok lenni ráültünk az 1 gólos vezetésre. :) Nem volt egy lelkesítő meccs.

Görögök kikapnak a riválisainktól az nekünk nagyon nem jó. Ha egész sorozatban ilyen gyengék lesznek akkor igen, de ha éppen minket vernek el miközben ajándékozzák a 3 pontokat akkor beszoptuk.

sovány győzelmecske,de m…

#711629 Sumér harcos

sovány győzelmecske,de megvan a 3pont.

Gundel meccs elején azt mondta Izland ellen játszunk:)

Észak Irek megverték a Görögöket is,mi van ezekkel??:)persze költői:)

#711447 banyaiz Előzmény: #711354

Minden változás sérthet érdekeket. Nem látom át a témát, de gondolom valamilyen úton módon ebből a 0 fociból is jól megélnek polgárok különböző posztokon, 0 teljesítménnyel. Klub tulajok is hogyan tudnak ebből profitot hozni? Mikor lassan kisebb egyenlő 0 néző van? Mégis mutyizgatnak valamit.

Szóval ezt az egész posványt kellene vhogy egy működő rendszerré tenni. Amiben az, hogy ki a szöv kapitány egy kis pont. Alapoktól kellene .

Ez egy szép feladat lehet.

Azzal egyetértek, hogy célszerű olyan embereket bevetni akik láttak már sikeresen működtetett focit.

"Ha ez volt a magyar edz…

#711381 Sumér harcos

"Ha ez volt a magyar edzői szakma arcul köpése, akkor nem is sikerült rosszul. Valamint tényleg motiváltabb, illetve egységesebb lett a válogatott."-by Nemzeti Sport