Én úgy látom kibújt a sávból felfelé.
Lehet azért erős, mert a kormány most ezt tüzte ki célul.
Lehet MNB támogatja is.
Én úgy látom kibújt a sávból felfelé.
Lehet azért erős, mert a kormány most ezt tüzte ki célul.
Lehet MNB támogatja is.
Vajon miért ilyen erős (306,20)a HUF jelenleg... ilyen viharverte nemzetközi vizeken?
Valamit még nem tudok? Felmin vagy ktgvetési megszorítás stb
Habár régiós szinten sincs nagy mozgás ,pedig most éppen USD gyengül. Hmm-hmm.
Irány 300? vagy csak kamu ..
Nem fogok most beregisztrálni ide, ha gondolod kirakhatod a képeket :)
Két FX "bróker" 5 perces chartja, érdekesek az eltérések... Itt leszúrás van a végén, de eltérő mértékben
szvsz a felminősítést csakazértsem adják oda, amíg megy az illiberális para az amcsiknál
Finneket leminősítették..nekünk kinézhet egy felminősítés..talán ezt jelzi a forint.. ha forintosítják a hiteleket..akkor már csak egy infó kéne..elengedik e a forintot vagy mi a cél..
300-340es mozgásban komoly lehetőség van..remélem a jegybank kihasználja ezeket a mozgásokat..
306 körül nyiltak az EUR Longjaim, de még nyitott vagyok 305 alatti további vételekre is.
Ismeritek a mondást " jön még kutyára dér" :)
BINGO ! 308
Irány a 305?
Vagy beállunk 307-re év végéig.
Varga Misi "jóárasítja":) nekünk. Hamár úgyis ennyivel tervezték a büdzsét.
kérdés mi az erősebb, az államadóság miatti központi,állami HUF erősítési szándék karöltve a szakadó eurusd kereszttel ami forint erősödést indukálhat avagy a forint fundamentális értékének árazása a politikai és geo feszültségek árazása
minden esetre ez a 308-309 ft-os árfolyam sáv most pillanatnyilag nyugalmi szintként kezelhető
...kiderül
mind három keresztben visszaszállót keresek egy esetleges technikai korrekció után
USDHUF longot zártam (illetve a hozzá tartozó certit) 220-245 jó kör volt
EURHUF longot zártam (illetve a hozzá tartozó certit) 306-309 többre gondoltam volna
EURUSD shortot zártam (illetve a hozzá tartozó certit) 1,3612 - 1,2630 jó kör volt
Remélem Draghi jót szól és ma a HUF a 308-at megérinti.
Ez a mai kívánságom :)