Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURHUF

Re: nincs cím

#711335 Bendeguz Előzmény: #711333

szvsz a felminősítést csakazértsem adják oda, amíg megy az illiberális para az amcsiknál

Finneket leminősítették.…

#711333 Ibiza

Finneket leminősítették..nekünk kinézhet egy felminősítés..talán ezt jelzi a forint.. ha forintosítják a hiteleket..akkor már csak egy infó kéne..elengedik e a forintot vagy mi a cél..

300-340es mozgásban komoly lehetőség van..remélem a jegybank kihasználja ezeket a mozgásokat..

#711209 Aptiti Előzmény: #710875

306 körül nyiltak az EUR Longjaim, de még nyitott vagyok 305 alatti további vételekre is.

Ismeritek a mondást " jön még kutyára dér" :)

BINGO ! 308 Irány a 305…

#710875 Aptiti

BINGO ! 308

Irány a 305?

Vagy beállunk 307-re év végéig.

Varga Misi "jóárasítja":) nekünk. Hamár úgyis ennyivel tervezték a büdzsét.

#710748 Borska Előzmény: #710736

kérdés mi az erősebb, az államadóság miatti központi,állami HUF erősítési szándék karöltve a szakadó eurusd kereszttel ami forint erősödést indukálhat avagy a forint fundamentális értékének árazása a politikai és geo feszültségek árazása

minden esetre ez a 308-309 ft-os árfolyam sáv most pillanatnyilag nyugalmi szintként kezelhető

...kiderül

#710654 Borska Előzmény: #710650

mind három keresztben visszaszállót keresek egy esetleges technikai korrekció után

#710650 Borska Előzmény: #710608

USDHUF longot zártam (illetve a hozzá tartozó certit) 220-245 jó kör volt

EURHUF longot zártam (illetve a hozzá tartozó certit) 306-309 többre gondoltam volna

EURUSD shortot zártam (illetve a hozzá tartozó certit) 1,3612 - 1,2630 jó kör volt

Remélem Draghi jót szól …

#710608 Aptiti

Remélem Draghi jót szól és ma a HUF a 308-at megérinti.

Ez a mai kívánságom :)

#709892 Borska Előzmény: #709889

hm,hm való igaz....

magam részéről nem is igazán értem ezt az árfolyam szintet :) de nem akarok okosabb lenni a piacnál

egy 308-310-es szintet v…

#709804 Aptiti

egy 308-310-es szintet várnék. Olyan nagy kérés ez ? -kérem szépen :)

Re: Erős folytatás

#709219 Borska Előzmény: #709218

jogos!!!!!! félre írtam, természetesen a xxx/HUF keresztek LONG-jára gondoltam, tökéletesen igazad van

Re: Erős folytatás

#709177 Borska Előzmény: #709174

Stabil forintot ad-e ,nem tudom, véleményem szerint marad ez a gazdpol út, aminek egyik stációja a devizahitelek teljes kivezetése, ami után már nem annyira fájó a gyenge valuta, viszont ez a lépés mármint a jegybanki tartalékok említése is karöltve dollàr kamatemelési várakozásokkal ahogy azt előbb említették mindenképp a gyenge forint irányába mutat, nem csak hogy gyenge hanem lepkefing gyenge, legfőképp a dollárral szemben

Van benne logika, lehet látni mit kívánnak elérni, a versenyképesség javulás, piaci előnyszerzés a GDP folyamatos növekedése.... Nagyon remélem hogy sikerrel járunk, függetlenül a politikától, mert ha most kisiklunk az megint komoly 10 évekre visszavetheti bennünket. Amúgy nekem ami igen un szimpatikus az a központosított hatalomra irányuló törekvés, illetve az erőltetett túlzott keleti nyitás, nehogy megint mint már annyiszor rossz partner mellé áljunk..........

Viszont a reménykedés nem összekeverendő a realitással ,így én a magam részéről mind eurhuf , mind usdhuf short pozícióval próbálom kihasználni a helyzetet. Nem tartom hazaárulás nak a forint shortolását!!! EURUSD további esése az 1,28 törése esetén 1,25 - 1,20 majd akár hosszabb távon a paritás mutatja az irányt, érdemes a gazdaságpolitikai folyamatokat figyelni.

....kiderül