Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#708199 Bendeguz Előzmény: #708193

Taxi az Bénye és a Tó között kéne. Lehetne kint megint pancsolni meg offroadozni, leverni a vadászokat, aztán visszatérni biliárdozni, meg kocsmában verekedni. Csak kultúráltan - jeligére :D

#708182 KawaBazsy Előzmény: #708138

Megfelelő teljesítményű, hátsókerekes autó esetén akár 3X is.. :-) Épp roadstereket nézegetek Münchenben, de azokban csak 2 ülés van..

#708138 Csokigyáros Előzmény: #708129

baszki ha nálam alszunk, akkor nem kell taxi... gyalog bejárható Bénye oda-vissza is... rendben, legyen... aludhatunk nálam simán... az október 23. egyetlen esetben nem működik, ha akkor van a lányom szalagavatója... arról nem lehetek távol.. de az csak jövő héten, iskolakezdés után derül ki... addig várjunk még a teljes szervezéssel... örülök, hogy már várjátok... csak a fürdést kell majd valahogy leszervezni :)... de az meg lehet kora délután, és addig ki lehet bírni ital nélkül.. legfeljebb Bazsy kétszer fordul... :)

#708129 Bendeguz Előzmény: #708092

No akkor Picirigo, Waszi és Kerikoma nekem útba esnek a Pécs-Szekszárd-Dunaújváros-Budapest-BÉNYE tengely mentén.

Az autózásra pedig azt mondom, hogy biztosan akad valaki a faluban, aki kivisz meg visszahoz minket a traktor platóján taxi árban. Nem kérünk áfás számlát :) És akkor mindenki ihat kedvére és vissza tudunk menni Csoki haciendájára.

#708127 KawaBazsy Előzmény: #708100

Nekem megfelel úgy, mint anno, h Bélánál még nem iszok, csak majd a borkostolón, de akkor Csokinál kell aludni. Az a tokaji ott a pincében az egyik legjobb volt, amit ittam.. Reggeli grillt is támogatom.

#708101 picirigo Előzmény: #708100

Pedig az igazi az lenne...mármint bent Bényén! Csak 2 önkéntes akkor is kellene vezetni, mert gondolom Béla telki a búvárkodást nem szívesen hagynák ki a többiek :D:D!

#708100 Waszeitung Előzmény: #708092

Jelen! :D

A borkóstolóhoz kellene alkoholmentes sofőr ha Bélánál lennénk,Csokinál viszont meg lehetne rendezni a II. szárító és gitár légkoncertet! :D

Mondjuk nem csodálom hogy Csoki nem mer ezzel a brigáddal benn mutatkozni...pedig a kocsma forgalmát is minimum megdupláztuk anno!

#708092 picirigo Előzmény: #708090

Én benne vagyok, vsz Waszi is :)))!!!

Viszont a programot kicsit át kellene beszélnünk....egy borkóstolót be kellene iktatnunk, meg a reggeli "csapat összetartó" grill téma is Kva jó volt a második alkalomkor!!!

Vélemények???

#708090 Bendeguz Előzmény: #707827

Remek volna! Arra a hétvégére intéztem a cégnél szabit, engedélyezték. A hitetlen labancoknál nem ünnep okt 23 :(

Ez esetben Pécs felől megyek és el tudok vinni 3 embert. Alföldi vagányok? :)

#707857 Csokigyáros Előzmény: #707849

Nekem ez már nem az első alkalom lesz... no de olyan óriási tapasztalatom sincs... van vagy 30 merülésem... :)

#707849 Fornit Előzmény: #707827

Bazz... idén búvárkodtam télen.

A legelső gyakorlati nap a tanfolyamon ilyen medencés gyakorlatok voltak, na itt került egy kevés medencevíz a szervezetbe. Másnap tök kóma voltam, de azért mentem merülni. Persze fél óra után okádnom kellett... amikor lent álltam a tengerfenéken. Gyorsan fel.

2 napra rá merültem még egyszer, azt annyi :)

#707829 KawaBazsy Előzmény: #707827

Nekem ok.

Húst viszont többet nem veszek a Tescoban, tőlünk viszek hentestől, tuti anyag..

#707827 Csokigyáros Előzmény: #707773

Lehet október 24-25... bár mivel november elején megyek búvárkodni... és az egy hosszú hétvége... így a gyerekek miatt lehet jobb lenne az az előtti hétvége... még a víz is melegebb lenne... persze az iskola első hetében derül ki, hogy mikor lesz a lányom szalagtűzője... addig hagyjuk még ezt nyitva... :)

#707793 archenius Előzmény: #707781

A hozzávalót meg kifoghatjátok a tóból.

Ha nem megy bottal, horoggal, mehetnek a szigonyos búvárok. :)