Gondolom az euro gyengül, mert huf az usd vel szembe nem erősödik
Gondolom az euro gyengül, mert huf az usd vel szembe nem erősödik
hm,hm való igaz....
magam részéről nem is igazán értem ezt az árfolyam szintet :) de nem akarok okosabb lenni a piacnál
egy 308-310-es szintet várnék. Olyan nagy kérés ez ? -kérem szépen :)
jogos!!!!!! félre írtam, természetesen a xxx/HUF keresztek LONG-jára gondoltam, tökéletesen igazad van
Stabil forintot ad-e ,nem tudom, véleményem szerint marad ez a gazdpol út, aminek egyik stációja a devizahitelek teljes kivezetése, ami után már nem annyira fájó a gyenge valuta, viszont ez a lépés mármint a jegybanki tartalékok említése is karöltve dollàr kamatemelési várakozásokkal ahogy azt előbb említették mindenképp a gyenge forint irányába mutat, nem csak hogy gyenge hanem lepkefing gyenge, legfőképp a dollárral szemben
Van benne logika, lehet látni mit kívánnak elérni, a versenyképesség javulás, piaci előnyszerzés a GDP folyamatos növekedése.... Nagyon remélem hogy sikerrel járunk, függetlenül a politikától, mert ha most kisiklunk az megint komoly 10 évekre visszavetheti bennünket. Amúgy nekem ami igen un szimpatikus az a központosított hatalomra irányuló törekvés, illetve az erőltetett túlzott keleti nyitás, nehogy megint mint már annyiszor rossz partner mellé áljunk..........
Viszont a reménykedés nem összekeverendő a realitással ,így én a magam részéről mind eurhuf , mind usdhuf short pozícióval próbálom kihasználni a helyzetet. Nem tartom hazaárulás nak a forint shortolását!!! EURUSD további esése az 1,28 törése esetén 1,25 - 1,20 majd akár hosszabb távon a paritás mutatja az irányt, érdemes a gazdaságpolitikai folyamatokat figyelni.
....kiderül
szerintem ez csak zaj, a lényegesebb folyamatok azok amelyek a feltörekvő devizákat általánosan meghatározzák.
dollár erősödés, kamatemelés, feltörekvő piacok gyengélkedése
jelenleg minden feltörekvő piaci deviza gyengélkedik, a forint legfeljebb jobban, de a trendje ugyanaz lesz, mint a többinek
értelmes kommentelők szerint ez pont huf stabilitást ad, vagyis inkább irányx 300.szerintetek?
Az MNB is beszáll a forintosításba: 8 milliárd eurót kell átváltani
....a HUF-nak meszeltek, jönnek a tartalékra irányuló spekulációk, emellé MGY 2015 végéig tartani kívànt kamatszintje+ a geopolitikai kockàzatok
A funda karöltve a TA val kiàllt eurhuf ban a 330-350 es árfolyamért usdhuf bán pedig szabad az út a csillagos égig lendültből 250 - 270 majd 300......
Csak azt mondom amit eddig is egy jól tervet portfólioból nem hiànyozhat a forint shortolása.... ( sajnos )
nekem az 1000 volna a legjobb. megvennék mindenkit kilóra :D
Üdv urak...
Mi lesz a huf al? 350? Vagy tàn több is?
Egész hónapban 312,5-315,7 szűk 1%os tartományban mozgott a forint.
Ideje lenne kitörni...remélem az erős oldal lesz a nyerő és 308-ig meg sem állunk.
azt a 3 kiló krumplit októberben is bedobom a tárcsába :D
400-as eurónál te fizeted bényét :D