Én tartom 2010 óta, kb 580-nál vagyok 0-ban.. :-)
Mi jön 380 után?
Én tartom 2010 óta, kb 580-nál vagyok 0-ban.. :-)
Mi jön 380 után?
Közeledik.....
Nem szeretek magamban beszélni,de nagyon halott a topic......kiszállt mindenki ??
A napokban a Citi jó véleményt fogalmazott meg a telekommal kapcsolatban, bár szerintem csak megismételték azt amit eddig is tudtunk. Ettől függetlenül szépen ment a papír, bár lehet a saját faktorom is szerepet játszik ebben mivel eladtam pár darabot július 10-én 345-ön...... Nyilván nem emel ez engem matgab magasságokba, de ismét egy jó példa arra hogy néha érdemes várni...
KBC Equitas VEKKER
MAGYARORSZÁG ÉS A RÉGIÓ: Nagyot ment a Magyar Telekom
A Magyar Telekom kedden nap végére is átmentette remek formáját, végül 357 forinton tudott zárni, ami 10 forintos emelkedést jelent (+2,9%). Így meglehetősen nagy erővel törte át a 350 forintnál lévő ellenállást. A forgalom is kiemelkedő volt, közel 850 millió forintot tett ki, ami 90 napos átlagforgalom majdnem kétszeresét jelenti.
Nem tudom,én csak keveset adtam eddig.....
Ezen a szinten tehát ki kell szállni? Pont az h túlkínálat esetén zuhan az ár, túlkeresletnél pedig emelkedik, hisz akkor szűkösség van.
Addig jó amíg túlkínálat van,mert arra megvan a vevő is.....ha pedig majd eladni akar a mostani vevőnk,akkor meghúzza 20/30 ft-al.......addig jó amíg lassan emelkedik......(ez a longos spekuláció)
A shortost pedig majd látjuk, ha szépen elkezdik újból lefelé szorítani......
Mi alapján gondolod ezt, a 10-es ársávon jómagam túlkínálatot látok.
ha lehet, akkor előbb a pluszt kérem :)
sajnos megnőtt a forgalom
én minden esetre tartom
Erős ez a telcsi most,lehet hamarosan jön egy komolyabb hír ?? +/- 20 ft elmozdulásra számítanék......(napon belül)
2018-ig hárommilliárd eurót tervez központi irányítási területeken elbocsátásokkal megtakarítani a Deutsche Telekom (DT), írta az MTI. A DT 2011-ben már 1600 fővel csökkentette alkalmazottai számát központi irányítási területeken, elsősorban vezetői szinteken.
A ver.di szakszervezet az idén áprilisban foglalkoztatási garanciát vívott ki a DT Németországban foglalkoztatott 70 ezer alkalmazottjának 2016 januárjáig. A garancia azonban nem érvényes a veszteséges T-Systems leányvállalatra, amelynél az idén és 2015-ben öt ezer főt bocsátanak el a globálisan 50 ezres alkalmazotti létszámból.
gyönyörű a forgalom
Kérdés, hogy lesz-e. Ha nem, akkor el lehet felejteni, hogy mostanában valódi verseny legyen.
Cirka havi 10 ezerért beszélhetsz korlátlanul. Hurrá! Szomszédos országokban ez kb. 3-6 ezer Ft/hó és akkor a többi, lényegesen olcsóbb percdíjakról szó sem esett.
Birkanyírás van.
még a végén sok pénzt keres az állam
http://www.investor.hu/news/trading/20140617-mobilszolgaltato-lenne-a-digi.html
Négy jelentkező nyújtotta be a pályázatát a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciapályázat tegnapi jelentkezési határidejéig. A három már piacon lévő szolgáltató a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone mellett végül a Digi román anyavállalata, az RCS&RDS jelentkezett a frekvenciatenderre.
A pályáztatási folyamat következő állomásaként ma 10 órákor bontják föl közjegyző jelenlétében a pályázati anyagokat. Ezt követően a jelentkezési határidő lejártától számított 15 napon belül az NMHH megvizsgálja az alaki követelményeknek való megfelelést, amelynek teljesülése esetén pályázati nyilvántartásba veszi a jelentkezőt. A pályázatok tartalmi vizsgálatára csak a nyilvántartásba vételt követően kerülhet sor. Az NMHH az eljárás további részleteiről is tájékoztatást nyújt a későbbiekben.
már nem...azt olvastam, hogy az Origo mint hírportál megszűnik, netáruházként működik tovább...
ezt nem a politika topicba akartad írni??
Minnyá szólok az adminnak!
ma senki nem mond fel origonál? :)