Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB Tippjáték

Re: nincs cím

#706976 Kiss Zoltán Előzmény: #706975

Látod ezért rakta a FIFA a 2022-es világbajnokságot télre,hogy pihenten és ideális hőmérsékleti viszonyok(+50 fok)mellett játszhatnak majd a csapatok!:)

#706975 Tapasz Előzmény: #706964

Ja ja. Én egy hónappal később rendeztem volna VB-t, úgy pihenhettek volna a játékosok.

szombati bronzra nem leh…

#706972 Sumér harcos

szombati bronzra nem lehet tippelni,vmi oddsal?

egyébként Fornit,az oddsokat honnan vetted az eredmények mellé????

mert nonszensz,hogy egy viszonylag megtippelhető X,(mivel már mindenki 11esekre játszik szinte)nagyobb oddsot adott bárki győzelménél,az elődöntőknél:)

#706964 matgab Előzmény: #706955

az összes játékos ki van facsarva teljesen.

Régen ha egy kupában indult egy csapat, akkor 10 meccs alatt bent volt a döntőben.

Ma a BL-ben, EL-ben, amíg a döntőig jutnak kell vagy +30 meccset játszaniuk.

Ráadásul több kupa van, több népszerűsítő meccs stb stb.

Egy 26 év feletti játékos (de még a fiatalabb sem) regenerálódik ilyen terhelés után.

Nem véletlen, hogy milyen csapatok jutottak a legjobb 4-be?

Németek: sok fiatal játékos, arra a Bayernre épül, ami már a bajnokság vége előtt 10 körrel nyert.

Argentínok, Brazil: Messi , Di Maria, Neymar (a meghatározó emberek) fiatalok

Hollandia: Robben (Bayern), a többi egy fos volt az első meccs kivételével.

Valahogy nekem ez a VB u…

#706955 Tapasz

Valahogy nekem ez a VB uncsi volt. Sehol egy nagy stílű játékos, csapat. Remélem nem ismétlődik meg a 94-es döntő.

#706951 Kiss Zoltán Előzmény: #706906

Ha a "három csapás" részint alkotmányellenes,akkor lehetne helyette, a súlyos bűncselekményt elkövetőket,mondjuk a holland-argentin első,második félidejének és a hosszabbításának megnézésével büntetni!Bár lehet,hogy ez már tényleg embertelen lenne!

#706910 rbbj11 Előzmény: #706774

aki már elődöntők előtt meg tudta jól tippelni ki nyeri, extra pont járna ;)

#706907 banyaiz Előzmény: #706906

extrém volt az igaz. Lehetett volna 15-0 is kb németek nem vesznek vissza. Csak azért néztem már vajon mennyi lesz a vége.

#706906 Kiss Zoltán Előzmény: #706905

Azért a tegnapi meccset a fiaim még az unokáiknak is mesélni fogják!Ekkora lebőgésre én nem emlékszem,pedig 1974-óta nézem a vb-ket!

#706905 banyaiz Előzmény: #706904

Ezren védekeznek rajta az igaz, de olyasmit várnék tőle mint Diego 86-ban az angolok ellen (nem az Isten keze történet). Valami rendkívülit, akkor azt mondom megérdemlik a címet.

Így is ha megnyerik, csak ha már vb lássunk valami igazán extrát.

#706904 Kiss Zoltán Előzmény: #706801

Racionális okok miatt szurkolók az argentinoknak.Mivel a Messiás láthatóan végig lazsálta a Barcelonával bajnokság második felét a vb győzelem érdekében,nem szeretném ha ezt újra át kellene élnem 2018 tavaszán!:)

#706786 Tapasz Előzmény: #706781

Úgy látszik a pedagógusoknak megártott a nyári szünet ;-).

Mindenesetre nem valami lelkes a csákó. Ronaldinho effektus. Régebben nagyobb volt a lendület, nincs sok kedve focizni.