Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: Intro

#748732 rbbj11 Előzmény: #748722

az

es ha el is äll, nem tudunk földre senkit küldeni, mert gep beragad, meg x nap lesz, mire annyira felszarad, hogy barmit betakaritani lehessen

Öszi vetesek is csusznak, es ha tavaszig mäs lesz az idö, mint kéne legyen, abba is nagy bukta lehet

#748731 rbbj11 Előzmény: #748693

normál gépeken simán korlátozom a frissítéseket, de ez az okos szar **** szämomra kezelhetetlen, semmit nem találok rajta, amivel korlätozhatnám, söt, ellenkezöleg, olyan szarsägokhoz is hozzä kell järulni, amit annyira kívánok, mint a kénköves poklot....legutobb egy masik gmail fiokba akartam belepni, de persze fel oräs barmoläs lett belöle, mert akärhogy akartam bejelntkezni, össze akarta rendezni a fiokokat, szinkronizäläs ezerrel, amit en meg kurvära nem akarok, mert egy idegen tulajdonba levö ceg email adataival nyilvan nem akarok mas fiokokat szinronizälni, de ez a szar nem is ismeri azt az opciot, hogy nem akarod minden letezö adatodat ezen a tetves tableten!

App-ok letöltésekor pedig kb seggbetükrözéshez is hozzá kell järulni, vicc az egesz. Persze alapbol a gepen levö appok nem törölhetöek, pedig mind felesleges.

Ahogy bekapcsolom, automatikus frissites, kikapcsolni nem lehet ill. nem talälom.

Semmit nem telepitettem, egyik naprol a mäsikra jelentös teljesitmenycsökkenes, ill. mondjuk inkäbb egy het alatt.

Félévente mindent letöröni, mikor örökkévaloságig tart, amig mindent szinkronizäl jobbra balra? Elöbb vägom a szemétbe vagy dugom fel vmelyik smart eszközmäniäs seggébe.

#748722 Ibiza Előzmény: #748694

a gond az szétcseszi a szőlő a napraforgó és kukorica termést...aszály utána özönvíz..

#748694 Varju Előzmény: #748691

Én egy hete fűmagor szórtam ki, hát szerintem elrohadt a vízben, elvégre a földbe való a mag nem a vízbe kell vetni mint a rizst. Az anyja lábaszárát!

#748693 Varju Előzmény: #748686

Az használati idő növekedésével növekszik az operációs rendszer mérete, feladatköre!

Több megoldás kínálkozik a probléma elkerülésére.

A takarítók, hát azok csak a felületes segítsáéget nyújtanak.

1 Egy gondos gazda ha fontos a gyorsaság félévente újra telepíti a rendszert.

2 Ezen a fontos gépen alaposan meggondolja milyen programokat telepít. (minden plusz terhelés, vannak programok amik szinte 80% terhelik a gép kapacitását és még az oprendszernek is futni kell)

3 Korlátozza a operációs rendszer önálló életre való törekvését, pl frissítés. (Ezt többnyire nagymama szintű felhasználóknak találták ki)

Sok praktika van, ha már nagyon lassú mert tele van szeméttel, fomat majd setup oprendszer és mint újkorában szalad a szekér egy ideig míg vigyázol a fentiekre:)

#748689 Ibiza Előzmény: #748686

:) a win elöbb utóbb lelassul..jet clean meg a cc cleaner..elég jól visszahozzák a gépet...

a kisgépek sztem nem munkára valók..úti kommunikátorok..ha van benne telefon naptár gps megnézheted a mailokat..felrakod az undok madaras játékot..már megérte az árát.

Van olyan alkalmazás megnézi mennyi alkalmazás fut..ezek sok energiát elvesznek a géptől..miközben nem használod.

#748686 rbbj11 Előzmény: #748649

Hogy a tetves kenkoves reek alebbe a **** tabletbe! Egyetlen elonye volt, hogy gyorsabb volt netbooknal a primitiv dolgokban, mint pl email, most meg egy utolso rothadek lassu szar! Mp-ekig kell varnom, hogy felugorjon egyaltalan a billentyuzete! Es nem is telepitettem ra szinte semmit! Persze erre is lehet venni **** virusirtokat jo penzert, ****om****om, epp eleg volt windows miatt ilyenekre kolteni! Kurva hasznavehetelen utolso hulladek

Es bassza meg de ****ra az istenverte rothadek lucsok ido, a kibasszott tobb hetes esozessel, allandoan depresszios nappali sotetseggel, es szetrothad minden szukkulens novenyem! Kibasszott eletbe, hogy radiatoron kell szaritgatnom, de igy is kirothadnak, mert ez a **** ****om **** nem tud elallni, max 24 orara hetente egyszer!

Intro

#748649 Janicroft

Ó hogy b*sszátok meg, hát eddig nem is láttam hogy van ilyen topik. Fel is vettem a Kedvencek közé! :)

A rohadt életbe! Most jö…

#748642 Margaretta

A rohadt életbe! Most jöttem rá, hogy 2015.01.01-től újabb vámtari****ámú termékeket csempésztek be a környezetvédelmi termékdíjra kötelezett áruk körébe, én meg nem voltam résen.

Azért nem voltam résen, mert itt egy vállalkozásbarát, terhek és adminisztrációcsökkentő kormány van.

Hülye vagyok.

Vicces, hogy mikor visszanéztem az írást a vámtari aszámút trágárnak vélte:)))

Re: nincs cím

#748633 joepappa Előzmény: #748624

az útszéliek forgalmát nagyban befolyásolja a földrajzi elhelyekedése. szerintem itt is hasonló a helyzet. :)

Hogy a görcs állna bele …

#748624 Csusza

Hogy a görcs állna bele az ótépébe meg az egész kócerájba, úgy, ahogy van, a napi két forintos forgalmával meg szarakodásával együtt!

Az útszéli repedtsarkú csámpás kurva nagyobb forgalmat csinál, mint ez a menő bét...

Hülye f@sszopó kötsög am…

#730042 Fornit

Hülye f@sszopó kötsög amerikai!

Most pontosan tudom mit csinál ebben a pillanatban. A "matracomon" alszik. Éppen most, legalább második napja.... Utállom mióta csak tudok róla 9 hónapja, de azt sem tudom ki, ffi/nő vagy miféle. Persze ő nem tehet semmiről, igazándiból ivócimborám az igazgató úr adott el 3 tányér rizsért ahogy tudom.....

Mellesleg ezekről a békehadtestesekről tudunk valamit?

Kóros antialkoholisták, sőt arra is vetemednek, hogy nevelő célzattal kiöntsék az üvegek tartalmát? (remélem)

Megrögzött hittérítők? (remélem)

Igazi szilárd erkölcsű, megingathatatlan alakok? (remélem)

Semmi ilyen közös izét nem találtam róluk a neten sajnos.

Re: nincs cím

#706442 Csusza Előzmény: #706415

Az is vidám. Enyém cash volt, és most elnézve 312-nél, nem perdülök táncra...

Mi a jó francért nem vár…

#706412 Csusza

Mi a jó francért nem vártam én pár napot az euro eladásommal???????

Hülye vagy Csusza...

ki-ba-szott erste..25per…

#693461 Ibiza

ki-ba-szott erste..25perc alatt áll fel..otp-vel nem engedett kereskedni..majd hiba..megint 25 perc..