Ez jól esik.. :-) Amúgy épp nix motorom, keresgélek. Mondjuk jól összezúztam magam pár napja jármű mellett állva, úgyhogy ehhez nekem nem kell kétkerekű.. :-)
Ez jól esik.. :-) Amúgy épp nix motorom, keresgélek. Mondjuk jól összezúztam magam pár napja jármű mellett állva, úgyhogy ehhez nekem nem kell kétkerekű.. :-)
Ne izélj már!
Én csak féltelek:)
a Pestin volt az utóbbi 3 hétben 2 halálos is, gondolom láttad a hírekben
minkettő elé ki ill. befordultak
Figyelmetekbe ajánlom:
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/2014/06/22/igy_keruld_el_a_balesetet/
Ilyen régi dolgokra már nem emlékszem, kevsebbet kéne innom.. :-)
nem szakítom meg a jó sorozatot... :) úgyis kinőttem...
keltettünk volna fel? olyan hangosan és jóízűen horkoltál... :) puszi az asszonynak :)
Az asszony orról is rátok, hogy nem köszöntetek el:(
Hát ha visszanézed a fórumot, pont Tőled kértem tanácsot, hogy mit vegyek kb 4 éve. Még a márkája is tetszett neked. Tanktáska és két oldalsó táskát vettem anno szettbe. Valahol a neten rendeltem. Nagyon bejöttek. Az oldaltáskák tetejére kötöm ki a két hálózsákot és a motor hátuljára meg a sátrat keresztbe. Tökéletesen elférünk ketten a motoron felmálházva. Még képeket is küldtél a sajátodról amikor valahol külföldön voltatok, de mondom ez még az első alsóörsi történet volt:-)
Nem hitted volna 4 napos ivás után... igen 6-kor indultunk, mielőtt összepakoltuk a többiek sátrát... én szokás szerint otthagytam... :)
Vazz, reggel átmentem h lefotózzam a motort, erre Keri mondta, h már elhúztál hajnalban.. kemény vagy. :-)
Télleg, neked van hátsó dobozod? Különben hogy fértek el ketten? Mi mindig szarig raktuk a motort, a doboz tetején volt a sátor. 7végén megnéztem 2 díványrobogót, bnő mindjárt azt kérdezte, h ezeket hogy lehet megpakolni..
Én is akkor megyek, reggel. Kölcsön biciklivel.. :-)
Megyünk mi is asszonykával:-) Csütörtökön, ha minden jól megy:-)
Jobb neked, hogy nem. :)