Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#705982 KawaBazsy Előzmény: #705970

Ez jól esik.. :-) Amúgy épp nix motorom, keresgélek. Mondjuk jól összezúztam magam pár napja jármű mellett állva, úgyhogy ehhez nekem nem kell kétkerekű.. :-)

#705969 _pda_ Előzmény: #705968

a Pestin volt az utóbbi 3 hétben 2 halálos is, gondolom láttad a hírekben

minkettő elé ki ill. befordultak

#705141 kerikoma Előzmény: #704691

Hát ha visszanézed a fórumot, pont Tőled kértem tanácsot, hogy mit vegyek kb 4 éve. Még a márkája is tetszett neked. Tanktáska és két oldalsó táskát vettem anno szettbe. Valahol a neten rendeltem. Nagyon bejöttek. Az oldaltáskák tetejére kötöm ki a két hálózsákot és a motor hátuljára meg a sátrat keresztbe. Tökéletesen elférünk ketten a motoron felmálházva. Még képeket is küldtél a sajátodról amikor valahol külföldön voltatok, de mondom ez még az első alsóörsi történet volt:-)

#705067 Csokigyáros Előzmény: #705063

Nem hitted volna 4 napos ivás után... igen 6-kor indultunk, mielőtt összepakoltuk a többiek sátrát... én szokás szerint otthagytam... :)

#705063 KawaBazsy Előzmény: #704490

Vazz, reggel átmentem h lefotózzam a motort, erre Keri mondta, h már elhúztál hajnalban.. kemény vagy. :-)

#704691 KawaBazsy Előzmény: #704527

Télleg, neked van hátsó dobozod? Különben hogy fértek el ketten? Mi mindig szarig raktuk a motort, a doboz tetején volt a sátor. 7végén megnéztem 2 díványrobogót, bnő mindjárt azt kérdezte, h ezeket hogy lehet megpakolni..