Tegnapi 15700-as longom megvan de már éget. 16300-ra vártam de nem lesz abbl semmise... :D
Tegnapi 15700-as longom megvan de már éget. 16300-ra vártam de nem lesz abbl semmise... :D
Jó reggelt!
Először is köszönöm a tegnapi tanácsokat, átrágtam magam a Tudástáron, és a kezdők topicján is, sok hasznosat találtam. Egy javaslatot azért tennék: egy cikkben összefoglalhatnátok a legáltalánosabb rövidítéseket, mert megszenvedtem mire néhányat megfejtettem! :)
De hogy ne legyek teljesen OFF: nekem a tegnap délutáni felhúzásból maradt egy kis longom, de szabadulnék tőle nagyon...
Erejem teljében vagyok :D
Shortolnék szívesen,de felfelé áll minden....
Én is zártam mindent bár nem ott ahol kellett volna,hatitámasz 15650 jó lett volna ....
18.04 és 18.10 hírre lehetett a nagy bodoccság,meglátjuk mennyire tartós az öröm,ma nap lehet amcsiban letörés visszateszt.
örülök, hogy zártam a shortokat,kis bukóban, mi volt az indoka a tépésnek valami adat?
bocsánat. rosszul ragoztam..
szóval kikaptak minden stoppot?
Most talán arra van az öröm hogy évek óta először csökkent a munkanélküliség,ez pedig az általm felsorolt kategória.... ez nem lesz túl tartós :D
ez a hattyú halála meg a főnixmadaraskodás együtt meg külön külön véve is egy nagy kamu
KT 615 :D
na azóta lezártam 3 adag shortot...
és már nyitottam újabb shortot fenntről..most bennt állok visszavételen...
Kellemes nasit,az jobb szórakozás annál ami itt van :D