Jön :)
Jön :)
Remélem jössz Alsóörsre, ma estig még occsóbb a jegy, én megvettem.. Már csak motort kell vegyek/szerezzek.. :-)
Jövő 7 végéig lehet elővételben olcsóbban jegyet venni Harley talira, aki jönne.. Bonnie Tyler koncert sztem yo lesz.
Ja, hogy elengeded a kormányt.. én olyat soha nem csinálok, akkor értem. :-)
400-as Burgmannal mentem, nekem tetszett, de még azt is nehéznek tartom. A Kymco Downtown a legsárkányabb a súly/ teljesítmény relációban, de a teszt szerint csak rövid lábú emberek férnek el rajta.. Nézelődöm.
Minden súly hátul, lámpához közeledve lassulsz, és 30-40 körül elkezd beszitálni a kormány, mégpedig elég erősen. Én akkor sokszor elengedem, sisakot igazítok, vagy nyújtózom egyet, majdnem pereceltem. Ezt csinálja a Burgman is.
A másik, amit nem tudtam megszokni, hogy bal kézre esik az erősebb fék.
A Silver Wing-nek ezek szerint a futóművét nem szeretted.. Amikor én próbáltam, nem tűnt fel, h olyan gatya lenne..
Ketten túrázni mostanában nem fogunk, egyedül meg 250ccm is elég. De még nem döntöttem, nézelődöm.. Ha majd újra kétszemélyes motorozás lesz, akkor megint VFR-t szeretnék, az újabbik FI-t, ami még fogaskerekes, de már injektoros.
Jah, én azt hittem, túrára is akarod használni, ezért min 400 ccm-ben gondolkoztam.
Az tudom, h jó, de drága, nehéz, 5 felett eszik, az már nem robogó.
Nem motorkerékpárként kezelném, hanem robeszként, abban a ligában meg jók ezek. Volt anno 100 ccm-es, 7 lóerős, pici Honda Lead-em is, azt is szerettem.
Nem fog tetszeni, nekem sem tetszett. Talán a Yamaha Tmax, a többinek olyan gyenge a váza, hogy elhányod magad tőle.
Az enyémet most vitték el, ki kell próbálnom még mást is.. Díványrobogóra vágyom, mert bnő mostanában nem fog másra ráülni..
No de ez már nem divatmotoros, hanem hülye. Egy sportmotoron elég könnyű gumit melegíteni, lévén orrnehéz. Anno a Ringen, gyorsulásin ezt minden futam előtt megtettük.. ez a csóka vmi újgazdag motortulaj lehet, akinek csak pénze volt rá.
A Ferrarizós beírásod még nem fejtetted ki..!
Ez egy jó nagy suttyó,mindenképpen meg akarta mutatni hogy ki a falu bikája,bár páran a brigádból azért jelezték neki hogy ez nem megy neki,az egyik kivette a kulcsot is de nem volt elég...csak ha nem megy 15ödjére sem az hogy tovább húzza a gázt ha már kipörgette a kereket akkor kár volt tovább bajlódnia.
Pont az ilyen madár testesíti meg számomra a divatmotorost...