Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#704529 KawaBazsy Előzmény: #704528

Bnő ma letámadott, h arra a hétre szabit vesz ki, s menjünk nyaralni.. De hát nyaralhatunk Tolnában is.. :-)

#704528 kerikoma Előzmény: #704335

Júni 28 lehetne a tanyabuli. Első nekifutásra. Előtte semmiképpen, utána lehet egyezkedni, júli közepéig. Azért lenne jó, mert a kemencés tanyaszomszédomnak is akkor lenne jó. No akkor beszélgessünk:-)))

#702184 KawaBazsy Előzmény: #702177

"Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ,

Pénz, drogok, fegyverek, na meg a PINÁK."

Utsó szót term. teljes hangerővel! :-)

#702177 Fornit Előzmény: #702114

Gengszter Zoli? Yooo Yooo, még mindig a késői kilencvenes évekbeli stílusában utazik?

Suhogós jogging, makkos cipő,

A nyócban kishaver ez a nyerő,

A f@szomat sz0pja az összes luvnya,

Csak kár, hogy mind ótvaros cigány k*rva

A húgyszagú lépcsőház a maffiózó tanya,

Nem ám a műmájer szicíliai villa,

A mobilod veszi el az igazi gengszter,

Háromezerér' az orrgazdánál elkel!

Jön a sittes Lojzi meg a többi haver

Ha beszósz neki maj jópofán ver.. :))))

#702114 KawaBazsy Előzmény: #702111

Én idén is csütörtökön megyek le délelőtt, rohadjon meg, h a Ganxsta koncert szerdán lesz.. Van itthon egy kis abszint, lehet h leviszem, h ütős anyag is legyen a kínálatban.. :-)

#702094 KawaBazsy Előzmény: #694604

A héten pedig körömpörköltet főztem, szintén ment bele egy füstölt is.. ez még durvább anyag lett. Keri meg nem tudom h mikorra tervezi a partyt, de június elején Alsóörs, Harley tali van, én már arra gyúrok. :-)

A 7végén bablevest csiná…

#694603 KawaBazsy

A 7végén bablevest csináltam, csülökkel. Sajnálom, h Bényére ősszel nem a helyi hentesnél vettem a húst, hanem a Tescoban.. össze sem lehet hasonlítani a minőséget, ez nagyon jó anyag, s ****a a füstölése is. A levest én még megtuningoltam egy füstölt körömmel is, baba anyag lett belőle, összeáll, mint a kocsonya. :-)

Re: Kerikoma buli?

#694187 Sumér harcos Előzmény: #694186

most jelenleg a 22-23as márciusi hétvége lenne a legjobb időben haladva....,de ha nagyon...akkor még lehet a 15ös is...:)

de akár hétköznapi dátum is lehet,ha jol jon ki.