Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

ilyen edzővel nem nyerhe…

#703959 Sumér harcos

ilyen edzővel nem nyerhetett a diosgyőr.

már előre gondoltam.

nem mlsz konforn.

egyébként a ujpest is....akkora xar volt egy ideig,hogy hihetetlen a bajnokikon,már azt hittem kiesnek....hirtelen megváltoztak,nyomtak 6-1-et a kecskemétnek is,meg 6győztes meccs ,ilyenek...

hát nemtom...elég bunda gyanus xar az egész.

Re: nincs cím

#703954 Keg Jenő Előzmény: #703948

Kupagyöztes az Újpest. Ez a nagy dolog, az adófizetők pénzéből élő fradi meg semmit nem nyer soha.

#703945 Tapasz Előzmény: #702930

Igy is lett. Sajnáltam az atletico-t. A vége előtt már elkönyveltem a vereséget, szerencsénk volt.

Mindkét csapaton látszott az idény.

Emlékezetes meccs volt, az biztos.

#703881 banyaiz Előzmény: #703845

tegnap is gyengék voltunk. Főleg 2. félidőben mikor dánok kicsit letámadtak nem tudtunk háromszor egymáshoz passzolni sehol a pályán még a saját védővonalunkban sem. Vagy 10 x eladtuk a labdát a saját 16-nál.

Azon nevettünk a dánok több jót passzolnak a mi 16-osunkon belül mint mi amikor kihoznánk a labdát. :) Persze inkább sírni kellene rajta de hát már kínomban nevettem.

2-2 ehhez képest nem rossz eredmény.

#703845 matgab Előzmény: #703839

Barátságos meccseken jók szoktunk lenni, elkezdünk álmodozni a csoport második helyről, aztán jön egy Albánia, Málta vagy Izland, aki elintézi, hogy onnantól fogva majd a következő világversenyre készülhessünk...

Kb. a magyar válogatottnak a barátságos meccsek valóak. Amikor az ellenfél, nem csíp harap, nem megy bele a csínekbe, és ha elmenne mellette egy magyar, akkor nem felrúgja a lelátóig, hanem elengedi. Mert a magyar válogatott a tétmeccseken is így játszik, ami kevés ár ott.

Több dán internetes port…

#703839 Sumér harcos

Több dán internetes portál is a „gyenge” jelzővel illette a magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki esti teljesítményét. A szaklapok egybehangzó véleménye szerint az északi együttes csak kifogásolható helyzetkihasználása miatt nem nyerte meg a Debrecenben rendezett felkészülési mérkőzést, mely 2–2-es döntetlennel végződött.

DÁN SZALAGCÍMEK:

BT.DK: Dánia leikszelt a gyenge Magyarországgal

EKSTRA BLADET: Dán játszadozás Magyarországon

JYLLANDS POSTEN: Két csatár és két gól a magyarok ellen

POLITIKEN: A jól játszó Dánia hiába kergette a győzelmet

METRO XPRESS: Eriksen és Schöne biztosította a döntetlent Magyarországon

MAGYAR SZALAGCÍMEK:

NEMZETI SPORT: Vezetni már tudunk

BLIKK ONLINE: Javulni kell!

SPORTGÉZA: Bekkeltünk, kontráztunk, nem kaptunk ki

ORIGO: Helyzetkihasználásban már nagyok vagyunk

FOURFOURTWO: Pintér: Kettőből semmi

#703621 Kiss Zoltán Előzmény: #703620

Szent Chips!Elvinném magammal a templomba,és ha pap lennék ostyaként osztogatnám:)Nekem meg a kollégám megy pénteken reggel a BL döntőre Lisszabonba!Mondtam is neki,ha valami gondja lenne szívesen kimennék helyette,még azt az eretnekséget is bevállalnám,hogy a pulcsim alatt real mezben lennék!El fogok kárhozni!!:)

#703555 Kiss Zoltán Előzmény: #703548

Nem!:)Azt is elismerem,hogy jelenleg a Real is jobb,mint csapat!Sőt Ancelotti munkájának köszönhető,hogy a bajnokság most már a fociról szól és nem az idegbajról szól,mint Mourinho idején!De hát azért a Real arra született,hogy egy barcás ellene szurkoljon,vagy nem?:)

#703546 Kiss Zoltán Előzmény: #702734

Hát Isten végül mégiscsak "odaadta" a bajnoki címet az Atleticonak!Bár nagy Barca rajongó vagyok,de a meccs végén a nappaliból szépen csendben elraktam a zászlókat,a mezeket összehajtogattam és felhívtam a kb. 15 éve Atletico szurkoló barátomat és gratuláltam neki!Nagy igazságtalanság lett volna,ha ezt a bajnokságot nem ők nyerik!Mindegy még szombaton este vigasztalódhatom!Megtaláltam a gyerek 10 éves piros fehér csíkos pizsamáját,szombat estére jó lesz,kicsit szoros,de nem baj!:)

Sepp Blatter FIFA-elnök …

#703293 Sumér harcos

Sepp Blatter FIFA-elnök hazájában, a svájci RTS nevű csatornának nyilatkozott arról, hibának tartja-e, hogy a szövetség végül Katar mellett döntött a 2022-es vb megrendezését illetően.

- Persze, hogy hiba volt. De ilyen az élet, az emberek hibákat követnek el. A technikai előrejelzések szerint túl meleg lesz ott nyáron, ennek ellenére a végrehajtó bizottság nagy többséggel Katar mellett döntött. De azt soha nem állítanám, hogy megvették a rendezési jogot, de a politikai körülményeket is figyelembe kellett vennünk – mondta a svájci sportdiplomata. Arról, hogy esetleg az időjárási körülmények miatt esetleg télre tegyék át a nyolc év múlva megrendezésre kerülő tornát, a FIFA majd az idei vb után dönthet.

Mint ismeretes, egy jelentés szerint a katari kormány is elismerte, hogy már majdnem ezer munkás vesztette életét a 2022-es világbajnokság miatt beindult építkezéseken.

http://www.csakfoci.hu/node/164807

#703104 Kiss Zoltán Előzmény: #703096

Pont annyi idős vagyok amióta az átok tart!Ezen el kellene gondolkodniuk a portugáloknak,hátha ez valami jel,és én feloldhatnám,persze elfogadnék 1-2 millió eurót a mukámért!:)

#702948 Kiss Zoltán Előzmény: #702930

Átrakták a bajnok avatást szombat estére,nem baj,így legalább nagyobb lehet az öröm utána!Pesze ennek is vannak hátrányai,pont akkor adta volna a tv az angol deszka kupa döntőjét,hulk játszik valakivel!:)