Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#708070 Ddavid Előzmény: #708067

Szerinted mi ennek a célja és iránya? Most lesz 1 éve, hogy az "iparba" beszálltam és nincs sok tapasztalatom a historikus mozgásokkal kapcsolatban.

#708056 Ddavid Előzmény: #707651

A könyvet elnézbe napközben vannak játékok és dugót raktak fentre és lentre is mintha sávba akarnák zárni az árfolyamot. Utoljára ilyet az FHB kitörésénél láttam, lehetséges, hogy itt is valami hasonló lesz.

#705686 Kissherceg Előzmény: #705586

Megkezdődött a Győri Geotermikus Projekt első kútjának fúrása - közölte a PannErgy Nyrt., a munkálatokat irányító DD Energy Termelő és Szolgáltató Kft. tulajdonosa szerdán az MTI-vel.

A Győr mellett fekvő Pér községnél elindult beruházás várhatóan évi 340-400 terajoule-nyi hő leadását biztosíthatja. Egy hónappal ezelőtt jelentették be az Audi Hungaria Motor Kft. illetékesei, hogy a jövő év végétől az e projekt keretében nyert geotermikus energiával fedezi jármű- és motorgyára hőszükségletének hatvan százalékát a győri autógyár.

#705586 Kissherceg Előzmény: #703221

http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/banyakoncessziokat_oszt_a_fejlesztesi_miniszter.582740.html

A nemzeti fejlesztési miniszter koncessziós pályázati felhívásokat tett közzé a szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére Ebes, Nádudvar, Nagylengyel nyugati, Újléta, Okány keleti és nyugati területein, továbbá a geotermikus energia fokozottabb hasznosítására Battonya területén.

#703221 Janicroft Előzmény: #703220

Valaki írta itt régen hogy amelyik cégnek bróker a vezetője azt megette a fene (lásd RFV, stb), és ez így is van. A Pannergy egy nagy kalap sz@r, bánom hogy valaha is beletettem egy forintot is.

#703220 Ddavid Előzmény: #703215

Igen az a furcsa, hogy semmi info semmi és a befektetőket semmibe nézik. Mintha tejhatalmuk lenne... Ez nem sok jót irányoz előre.

A miskolci üvegház projectet is beharangozták, hogy milyen csoda dolog és papíron jól is mutat, de a valóságban elég kicsi és inkább teszt jellegű mint haszonszerzés céljából megvalósított beruházás.

#703215 Kiss Zoltán Előzmény: #698706

Annyira szürreális már ez a pannergy sztori,hogy már rajz pályázatokat raknak fel a bét honlapjára!Mondjuk a cég is beadhatna egy képet:"elfúrtuk" címmel!:)

#698704 Zotya32 Előzmény: #698703

mostanában nem volt. jó pár hete volt az a nagy őrület, (talán januárban) amikor 400 fölé is ment. meg OTC-n adta el.

#698702 Kiss Zoltán Előzmény: #698695

Nem akartam senkit elkeseríteni,de úgy másfél hónappal ezelőtt volt szerencsém egy neves tőzsdei elemzővel néhány szót váltani,és rákérdeztem,hogy látnak még fantáziát ebben a papírban?Hát nem sokat mondott,inkább csak elmosolyodott-de beszédes volt- és én akkor hétvége után eladtam a maradék darabjaimat is,szerencsére!Egy dolog miatt nem kívánom,hogy essen,miattatok akik még tartják!Sok szerencsét a mai napra!

#698695 Zotya32 Előzmény: #696975

ha már rip:

"Rendkívüli tájékoztatás

Budapest, 2014. április 02.

Bennfentes személy részvény eladása

Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. saját nevében, valamint Töröcskei István, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának tagja megbízásából bejelenti, hogy 2014. április 1-én 326.000 db PannErgy törzsrészvényt adott el tőzsdén kívüli tranzakció keretében az ERSTE Befektetési Zrt. közvetítésével 388 Ft/ db átlagáron. A tranzakciót követően Töröcskei István nem rendelkezik részesedéssel a PannErgy Nyrt-ben.

PannErgy Nyrt. "