Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#704736 akpo7 Előzmény: #704429

Ma is négyet ment, ezúttal 333-ig. :)

Lassan elkezdhetne lendületesebben emelkedni, mert június végével szeretnék tőle 360 környékén megválni.

Re: nincs cím

#704429 Fornit Előzmény: #703319

Ma is :)

Ezúttal "Kiugrott a Magyar Telekom" címmel írtak egy cikket egy 1,3%-os (azaz ha utánaszámolunk, egy négy pontos) emelkedésről :)))))

A németek a japánoknak a…

#704310 Stiv

A németek a japánoknak adnák az amerikai T-Mobile-t

A Deutsche Telekom hajlandó lenne a japán Softbank mobilszolgáltatónak adni az amerikai T-Mobile-t - közölte a japán Kyodo hírügynökségre hivatkozva a Reuters. A vételárról egyelőre nincsenek információk, ahogy arról sem, hogy az USA távközlési felügyelete is rábólint-e az üzletre.

A japán Softbank távközlési cég vezetője pozitív visszajelzést kapott a Deutsche Telekom vezetőitől, amikor május közepén bemutatta nekik az amerikai T-Mobile felvásárlásának terveit - közölte a Kyodo hírügynökségre hivatkozva a Reuters. A japán cégnek már van érdekeltsége az USÁ-ban: övé a Sprint, az ország harmadik legnagyobb mobilszolgáltatója.

A Kyodo hírügynökség nem közölte, hogy a japánok mennyit fizetnének a németeknek a szolgáltatóért cserébe. A Reuters még május elején arról írt, hogy a Softbank megkeresett néhány bankot, mert hitelt venne fel a vásásrláshoz: akkor 50 milliárd dolláros vételárat emlegettek a hírügynökségnek nyilatkozó iparági források.

A Softbank régóta ácsingózik a T-Mobile-ra. Terveik szerint a Sprint és a német érdekeltségű cég összeolvasztásával hatékonyabban tudnának versenyezni az amerikai mobilpiacon: a két legnagyobb szereplőnek (Verizon Wireless és az AT&T) egyenként több mint 100 millió előfizetője van, míg a Sprint 55 millió ügyféllel a harmadik. A T-Mobile US megvásárlásával a Sprint előfizetőinek a száma is megközelítené a 100 milliót.

A Sprint már tett egy kísérletet 2011-ben a T-Mobile US megvásárlásra, az amerikai versenyhatóság azonban megakadályozták az üzletet. A piacfelügyeleti szervek szerint komoly esély volna a mobilozás árának emelkedésére ha egy szolgáltatóval kevesebb működne az amerikai piacon.

A Deutsche Telekom pedig már nagyon menne az Egyesült Államokból: a Reuters információi szerint erőforrásait inkább Európában koncentrálná a cég.

http://www.napigazdasag.hu/cikk/13934/

Re: Picit nem figyelünk oda, máris emelkedik a papír

#703819 Janicroft Előzmény: #703816

Ez egyértelmű, kár erre a szót fecsérelni. :) Azon agyaltam merre lehetsz egy ilyen szép emelkedő napon, mondhatni kezdtem aggódni, de mikor megláttam hogy 3 percen belül reagáltál a kommentemre, tudtam hogy minden rendben és a környéken szaglászol :DDD

#703818 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #703817

Depresszió?? Ugyan már! :-) Jól meg(nem)érdemelt szabadságomat töltöttem! De aggodalomra semmi ok ! Pártkasszából finanszírozódott a nyargalászásom természetesen :-) (telkó nyereségből mondjuk nehéz is lett volna:-) Amúgy készülök 2018-ra... de csak úgy komótosan! :-)

#703817 Boby. Előzmény: #703816

Merre nyargalásztál, csak nem depressziós lettél a választási eredmények miatt?!:)

Picit nem figyelünk oda, máris emelkedik a papír

#703812 Janicroft

327 forinton zárt ma a Magyar Telekom árfolyama, amivel 11 forintot, 3,2 százalékot emelkedett a telekompapír. Messze a legjobb magyar részvény volt ezzel a nagypapírok közül.

Ez mekkora bulvár bullsh…

#703318 Fornit

Ez mekkora bulvár bullshit az investor-on:

Főcím: Szakad a Deutche Telekom.

A cikkbe beleolvasva kiderül, hogy 4%-os minuszban van. És az is osztalékszelvény vágás miatt....