Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#703254 Euroman Előzmény: #703250

nekem mostanság azok az erősen középkorú nők (+60) voltak az alja, akik viktátor kossuth téri önünneplésére talpig narancssárgába öltöztek, és ennek a ****nak a képét akasztották a nyakukba....na meg az a nyanya, amelyik köpködött a kossuth téren....és közben hangosan azt is kiabálta, hogy a határontúli politikusnak este ne álljon fel a billéje.....honnan tudta, hogy este szokott:))) nullás értékű bérencek ezek mind..

#703250 Láma Előzmény: #703232

Aha. Értjük. Aki nem velem, az csak lebegő sz@r a vízben. A konzervatívok nem akarnak teret nyerni és nyilván nincs agymosás. Á dehogy.

Mintha ott működne a világ legnagyobb agymosodája. Rémlik?

A kérdés amit fel kell tenned magadnak mi az értelme..kinek kiknek az érdeke ez a vallási dogmákat követő, önálló akarat nélküli társadalom kialakítása? Ahol megmondják mi a család, ahol úgy kell élni, ahogy előírják neked.

Dolgozz ezen még kicsit. Hasonlíts végletet a véglethez.És akkor látni fogod, hogy lebegő sz@rt kellene hasonlítanod kikötött sz@rhoz.

A lehorgonyzottak egy részével pedig az a baj, hogy árnyékba kötötték őket és nem látják magukat a víz tükrében. Akkor sem ha süt a nap.

#703232 Ibiza Előzmény: #703223

azt kell látni azt a folyamatot..a liberális erők arra törekednek minden értéket hagyományt megkérdőjelezzenek..elinfláljanak..mert akkor nyerhetnek teret..az érték nélküli emberek könnyen befolyásolhatóak..mert csak lebegnek a térben nincs támaszték nincs mérce..ebben az űrben természetes a szakállas nő vagy két fater viszi iskolába a gyereket..- csak mókás amikor a tanár behivatja a szülőket.."apukák a gyerek nagyon rendetlen"..-

A kérdés amit fel kell tenned magadnak mi az értelme..kinek kiknek az érdeke ez a lebegő társadalom kialakítása.

#703228 Ibiza Előzmény: #703223

igen és hehe nem is Mondott semmit Petőfi a Nemzetinél... de isreal megalakításához elég egy mesekönyv..igaz.

"..Az 1456. július 22-én kivívott törökök elleni győzelmet, a Nándorfehérvári diadalt, egész Európa kitörő lelkesedéssel és megkönnyebbüléssel fogadta, a pápa a győzelmi örömhír megérkezésének napját – augusztus 4-ét, "Urunk színeváltozása" ünnepét – főünneppé nyilvánította, és az Imabulla korrekciójában a déli harangszóhoz hálaadó imádságot rendelt."

#703223 Bendeguz Előzmény: #703044

haha, a déli harangszó nem nándorfehérvár miatt van. kis történelmi kavarodás, de a pápai rendelet az előtt pár nappal jött ki. a kettőt csak a magyarok kapcsolják össze :)))

most hozta a postás a "t…

#703043 Euroman

most hozta a postás a "több tiszteletet a magyaroknak" című förmedvényt....volt benne egy arckép is....jó kemény papír volt, pompásan ette az iratmegsemmisítő....jelenleg már 0,5x0,5 cm-es darabokban pihen, és várja végső nyughelyét, a 120 L-es kétkerekűt....

#702117 Euroman Előzmény: #702113

az élet tényleg hosszú, bár a sors útjai kifürkészhetetlenek, lehet, hogy már nincs is sok hátra....mondjuk én még szívesen élnék...én szmély szerint jó érzéssel jöttem el arról a kevés interjúról ahová egyáltalán behívtak....ezek szerint a hangulat bár jó volt, mégsem voltam elég meggyőző, vagy volt nálam jobb...az utolsó hely lett volna a legjobb, de a hr-es kezében legalább 5 cm vastagon volt a sok lefűzött pályázat....abból nem csoda, ha nem pont én kellettem nekik....műszaki és közgazdasági diplomával csoda hogy egyáltalán behívtak egy vendéglátóipari hely termékmenedzseri állására, 0 vendéglátós múlttal, gyakorlattal...

#701828 Euroman Előzmény: #701813

mégis van miről írni....megjött az utolsó interjúról a visszajelzés...elutasítás. Ismét visszaértem a "0" kilométerkőhöz.

#701816 Euroman Előzmény: #701814

ez tényleg gyenge volt:))....a többihez Viel Glück!

nekem újabb évforduló: május 1-én lesz 21 éve, hogy az első, és eddigi egyetlen munkahelyemre felvettek....

#701814 Bendeguz Előzmény: #701813

bocs,csak egy xar szóviccem van: EU-ROMÁN ~ Euroman :) Én kérek elnézést :)

Ma elküldtem minden kollégának a búcsúzó levelet, írogatom alá a kilépő papírokat. Jáááj. Csokis a naci.

elsüllyed a topik....tul…

#701813 Euroman

elsüllyed a topik....tulajdonképpen nincs miről írni, mert semmi változás....

#701011 Euroman Előzmény: #701010

mindenesetre cseles....a fülkében is lehetett volna ilyen, hogy csak fityesz van 17x az íven....akkor sajnos meg kellett volna becstelenítenem az ívet, hogy érvénytelen legyen....