Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#703621 Kiss Zoltán Előzmény: #703620

Szent Chips!Elvinném magammal a templomba,és ha pap lennék ostyaként osztogatnám:)Nekem meg a kollégám megy pénteken reggel a BL döntőre Lisszabonba!Mondtam is neki,ha valami gondja lenne szívesen kimennék helyette,még azt az eretnekséget is bevállalnám,hogy a pulcsim alatt real mezben lennék!El fogok kárhozni!!:)

#703555 Kiss Zoltán Előzmény: #703548

Nem!:)Azt is elismerem,hogy jelenleg a Real is jobb,mint csapat!Sőt Ancelotti munkájának köszönhető,hogy a bajnokság most már a fociról szól és nem az idegbajról szól,mint Mourinho idején!De hát azért a Real arra született,hogy egy barcás ellene szurkoljon,vagy nem?:)

#703546 Kiss Zoltán Előzmény: #702734

Hát Isten végül mégiscsak "odaadta" a bajnoki címet az Atleticonak!Bár nagy Barca rajongó vagyok,de a meccs végén a nappaliból szépen csendben elraktam a zászlókat,a mezeket összehajtogattam és felhívtam a kb. 15 éve Atletico szurkoló barátomat és gratuláltam neki!Nagy igazságtalanság lett volna,ha ezt a bajnokságot nem ők nyerik!Mindegy még szombaton este vigasztalódhatom!Megtaláltam a gyerek 10 éves piros fehér csíkos pizsamáját,szombat estére jó lesz,kicsit szoros,de nem baj!:)

Sepp Blatter FIFA-elnök …

#703293 Sumér harcos

Sepp Blatter FIFA-elnök hazájában, a svájci RTS nevű csatornának nyilatkozott arról, hibának tartja-e, hogy a szövetség végül Katar mellett döntött a 2022-es vb megrendezését illetően.

- Persze, hogy hiba volt. De ilyen az élet, az emberek hibákat követnek el. A technikai előrejelzések szerint túl meleg lesz ott nyáron, ennek ellenére a végrehajtó bizottság nagy többséggel Katar mellett döntött. De azt soha nem állítanám, hogy megvették a rendezési jogot, de a politikai körülményeket is figyelembe kellett vennünk – mondta a svájci sportdiplomata. Arról, hogy esetleg az időjárási körülmények miatt esetleg télre tegyék át a nyolc év múlva megrendezésre kerülő tornát, a FIFA majd az idei vb után dönthet.

Mint ismeretes, egy jelentés szerint a katari kormány is elismerte, hogy már majdnem ezer munkás vesztette életét a 2022-es világbajnokság miatt beindult építkezéseken.

http://www.csakfoci.hu/node/164807

#703104 Kiss Zoltán Előzmény: #703096

Pont annyi idős vagyok amióta az átok tart!Ezen el kellene gondolkodniuk a portugáloknak,hátha ez valami jel,és én feloldhatnám,persze elfogadnék 1-2 millió eurót a mukámért!:)

#702948 Kiss Zoltán Előzmény: #702930

Átrakták a bajnok avatást szombat estére,nem baj,így legalább nagyobb lehet az öröm utána!Pesze ennek is vannak hátrányai,pont akkor adta volna a tv az angol deszka kupa döntőjét,hulk játszik valakivel!:)

#702930 Tapasz Előzmény: #702836

szerintem igazságosabb így:

bl: real madrid, bajnokság: atletico, király kupa: már meg van :-))

#702828 Kiss Zoltán Előzmény: #702807

Hát ja!Igen gyengék a kicsikék,de ha szerencsénk van az új "tökö-lököd" taktikával is bajnokok lehetnek!

Amúgy meg szerintem a sé…

#702808 Tapasz

Amúgy meg szerintem a sérülés miatt óvatosabbak (jön a vb), + alig várják a pihenőt. Azé ezek a focisták eszméletlen sokat fociztak.

#702807 Tapasz Előzmény: #702799

Láttam a tegnapi meccsüket. Asszem ez erős túlzás lenne. Egy híg f.o.s volt a barca, (a tartalékos reallal egyetembe, de ott legalább van mentség :-) )

#702799 Kiss Zoltán Előzmény: #702783

Ha a Barca bajnok lesz,akkor a hátunk mögött lesz az idei BL első és második!Erre mondaná a hajdani egyetemi logika tanárom-aki egyébként nő létére tanította-:)"tehát a barca európa legjobbja"!!!